Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Vtipné, žhavé a vďaka sexi vražednej Liv Tyler miestami takmer desivé... K tomu na takýto film nevídané obsadenie, filmárska hravosť a neskutočná nálož gagov a vtipných scénok, ktorej vlastne chýba jediné - väčšia súrodosť a kompaktnosť scenára a možno ešte o niečo pritlačiť. Celkovo veľmi príjemná oddychová krimikomédia, na ktorej ma asi najviac bavili úplne odlišné rozprávania story z pohľadu troch hlavných "obetí". A samozrejme prekvapivo skvelá Liv Tyler. ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Výborná odreagovávačka, kde člověk vypne a nemusí přemýšlet. Žádný zázrak jsem nečekal a dost se pobavil. Liv Tyler byla neskutečně hot...i zajímavá hudba a samozřejmě celý děj je prostě zajímavou směsicí scén braných z různých úhlů a i ostatní herci uspokojující. Douglas jako vždy a Goodman taky nikdy nezklame. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Hrozně pohodová a super lehce černá komedie od Haralda Zwarta. Ve filmu Začalo to jedné žhavé noci se vše točí především kolem krásné Liv Tyler a příběh kolem ní, díky rámci vyprávění, do sebe hezky zapadá a závěrečné rozuzlení se také velmi povedlo. Sice to není nic co by hrozivě odvařilo, ale bavil jsem se a čtyři hvězdičky si film rozhodně zaslouží, za to, že mě zaujal, pobavil a Liv se mi více než líbila. Doporučuji všem, kteří hledají pohodovou a nenáročnou zábavu. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Liv Tyler byla krásná do svých zhruba dvadvaceti let, pak se z ní stala taková oplácaná paní. To by celkově nevadilo, pokud by s ní nebyly točené filmy, které mají zdůraznit její krásu, která ale už odkvetla. Kdyby tedy tento film vznikl o takových pět let dříve, možná by to splnilo záměr a krásná Liv by drtila rozkroky můžů včetně toho mého. Takhle jsem se jenom díval na tu Liv, která bývala krásná a říkal si "Co to proboha je?". Film mě naprosto minul a to tak, že jsem po půlhodině zavěsil....45% ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:V této části komentu to asi nebude moc o filmu, protože mám stále lehce odkrvený mozek. Málokdy se vidí, že by ženská dokonale splňovala definici “panenská kurva”, ale Liv Tyler se to povedlo tak skvěle, jako Madoně za mladých let. Když vstoupí na scénu, je to jako kdyby bitevní loď vplouvala do mírumilovného přístavu. Všem chlapům ihned stoupne tlak potrubí v podpalubí a ramlice se cachtá v koupeli jejich vilných a těžce zavlhlých pohledů. Je to čistá radost po dlouhé době vidět dokonale živočišnou babu, co nevypadá jako břehule vyskákaná, co dlabe na diety a ženské křivky vyplňuje tak, jak by to žádný vyprcaný silikon nikdy nedokázal. Animální sexappeal na kterém zde postavila svou roli i péra většiny heterosexuálních diváků, je základem komediální zápletky. Vřele doporučuji.         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Feministky mě zase sežerou, ale tento film je excelentní ukázkou, madame, mého tvrzení, že kunda je největší kapitál ženy. Žádné vzdělání, pracovitost, píle a podobné nesmysly. Kunda a sexy zjev spolu s absencí morálky a smyslem pro šukačku všeho druhu jsou zárukou zářných zítřků žen a úpadku mužů. Začínám i věřit tezi, že bůh je žena, kdo jiný než baba by nám nadělil dva orgány perfektně fungující na bázi překrvení a absolutně neschopné fungovat najednou. Vždy jenom buď a nebo. Křivochcalky všech zemí spojte se, protože u tohoto filmu máte šanci se pospolu válet smíchy. Jo, až za tak velké blbce v něm chlapi jsou.          HLÁŠKA:Nechci se chlubit, ale ptala jste se. Ne, neptala.// Dala mi kradený auto? Ženská mysl je složitější, než si myslíme. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)

Reklama

Reklama