Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V této americké komedii se podíváme na svrženou královnu nóbl soukromé školy Dreu (Camila Mendes), která uzavře tajnou dohodu s nevýraznou novou studentkou Eleanorou (Maya Hawke). Obě dvě se postaví všeobecnému výsměchu a šikaně a my se staneme svědky společné pomsty vykonané na jejich tyranech. (Trajektt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

drackula 

všechny recenze uživatele

Nenáročná teenage oddychovka, ktorá až na jeden zaujímavý zvrat ide presne podľa šablóny. Plusom ale je, že to nie je vyslovene stupídne, ako 56 pokračovanie American Pie. Je to milé, často vtipné a ústredné duo je veľmi sympatické. Možno by som to osekal o 20 minút, ale to je bežné asi u väčšiny aktuálnej produkcie. 70% Netflix ()

mllokovec 

všechny recenze uživatele

Tolik zlých a povrchních postav jsem ve filmu ještě neviděl. Drea reálně zkurvila život snad každý postavě v tomhle filmu ( reálně scéna kdy Sophia Turner řekne že přišla o stipendium a začala brát drogy kvůli tomu co jí drea udělala a drea na to jen řekne aha dobře 🙂 , doufal jsem že se jí stane to nejhorší), Elanor dvoum a Eliot je kokot ale největší píča ve filmu která se neumí omlouvat, myslí si že nic není její chyba je postava na pěst, vyloženě zlá postava která ani nemá oprávněný důvod být tak moc zlá na všechny okolo sebe. Ale budiž samotný obsazení postav celkem ujde, soundtrack celkem fajn a barvy super ,pastely jsou fajn = 45% ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Lepší než by člověk čekal, kdyby to šlo normálně do kin, tak by se z toho vyklubal hit, takhle to na netflixu asi zapadne a je to možná škoda, nic jsem nečekala a vlastně jsem si to užila, na podzimní deštivé večery ideální. Obě hrdinky jsou herecky hodně fajn, hlavní twist mi byl jasný od první minuty, ale nějak mi to nevadilo. Škoda možná té finální části, kde už to bylo lehce přehnané, ale i tak můžu říct - nebojte se tohoto filmu. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Průměrná teen zábavička z produkce Netflixu. Ten do ní obsadil pár populárních hereček (Stranger Things a Riverdale), které to zvládnou utáhnout a lidi se na ně podívají. Oceňuji, že příběh zaměřuje na pomstu (i když nemá nepředvídatelný výsledek) a drží ruce dál od romance, která se nabízí. V pohodě se na to koukalo a docela to uteklo. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte typický tínedžerský film prešpikovaný klišé a stereotypmi, neprestávajte listovať v zozname na Netflixe. Táto odvážna temná komédia vzdáva hold stredoškolským filmom z 90. rokov, ktoré poznáte a máte radi, a robí to s uspokojivým výsledkom, a to aj vďaka skvelému mixu hudby z 90.rokov. Áno, boli chvíle, keď som prevracal očami a myslel som si, že je to celé hlúpe, ale potom sa to uberalo novým smerom, vďaka ktorému bol film stále zaujímavý. Škoda, len odfláknutého konca, ktorý bol predvídateľný. Možno by to chcelo odvážnejší koniec (temnejší). 6/10 ()

Galerie (151)

Zajímavosti (3)

  • V čase 01:13:00 můžeme slyšet z úst Eleanor (Maya Hawke) pozměněnou repliku z písně „Look What You Made Me Do“ od Taylor Swift: „The old Taylor (Eleanor) can’t come to the phone right now – why? – cause she’s dead.“ (Kejf.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno