Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Film na styl Podfukářů a partičce lidí, kteří okrádají druhý a nakonec se okrádají sami navzájem. Dost dobře natočený a rozdělený do pěti kapitol. V každé kapitole se seznámíte blíž s jednou postavou a přitom to celkově zapadá do příběhu, i když se ostatní postavy v té kapitole třeba ani neukážou. Nakonec to do sebe pěkně všechno zapadne. Fakt slušný - 65%. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film, slušné krimidrama s pomalým vyprávěním o několika postavách podvodníků, kteří jen zdánlivě spolu nemají nic společného.. A pak, pak se kruh uzavře. Konec je super, i když mě moc nepřekvapil.. Jinak nečekejte krvák, nebo nějakou vyvražďovačku, je to psychologické drama s výborným obsazením, kde jde o balík peněz a možná i o něco víc...80% ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že SHARPER by mě mnohem víc bavil jako psychologický thriller ve stylu Woody Allena. Film mění žánr v klasické "money-gangster" drama, které končí tak, jako končí všechny filmy tohoto žánru. Kdo viděl pár filmů o podvodnících, může si tenhle nechat ujít, protože s ničím novým nepřichází. První polovina filmu velmi dobrá. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Hooodně dobré! Uvažoval jsem nad plným hodnocením, ale uvidím a dám tomu den, jak se mi to, co jsem teď viděl rozleží v hlavě. Ojeb na druhou, na třetí, na čtvrtou, atd. Tolik ojebů bylo ve filmu, že jsem se chvílemi i ztrácel a už nevěděl, kdo co hraje :)) Nenápadný film, který rozhodně zaujme hravosti podfuků. Doporučuji! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Omylom som si myslel, že ide o drámu s niekoľkými postavami, ktorých osudy sa na konci filmu pretnú navzájom. Takéto drámy ja mám veľmi rád. No tu sa mi dostal do ruky film o ojebávakoch a tie sú typické svojimi zvratmi, ktoré ani nie sú vlastne zvratmi, ale akýsimi hračkami v rukách scenáristov, ktorí si ich tam nahádžu toľko, koľko sa im hodí a koľko im ich um dovolí, a teda treba s nimi i počítať. Takže záver ma osobne vôbec nijako neprekvapil. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama