Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 4

Recenze (422)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jakože nemám ohodnocenou žádnou telenovelu a vlastně mě to docela mrzí, protože zkusit se má všechno, ne? Z Divokýho anděla jsem viděl nejvíc a dej Špagetové Monstrum aby to tak navždy zůstalo, tak pokud jde o telenovely, pak je tenhle seriál jednou z těch stravitelnějších... předpokládám. Natalia Oreiro mě jako malého kluka bavila, zápletka asi ušla a prostě dělám to jen, abych měl ohodnocenou telenovelu, protože jsem jí vlastně viděl, tak mě odsuďte, no :D ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Fakt, že Divoký anjel je telenovela ma núti zamyslieť sa nad mojím psychickým zdravím pri tomto vysokom hodnotení, ale nedá mi inak. Asi ako ôsmačka/deviatačka som bola každý všedný deň bez výnimky o 17:59 presne nalepená na STV1 a bez dychu očakávala, čo sa stane v dnešnom dieli. Po prvých piatich minútach, keď tvorcovia vyriešili cliffhanger z predošlého dielu, sa síce obsahová stránka menila na noty na bubon (diskotéka!!! - odpad), ale i tak som to všetko videla bez zakolísania. (Btw. strašnú srandu som mala z toho, ako som vopred vedela, či bude dnešná epizóda zaujímavá - v rohu obrazovky vždy totiž svietila dvanástka, iba ak bola epizóda extra šteklivá, neprístupnosť bola zvýšená na 15 rokov:-) Úvodnú znelku som vedela celú foneticky naspamäť ("Kám bió dó lor, fo rivertá":-) a na druhý deň sme vždy so spolužiačkami riešili, čo všetko sa prihodilo, kto je najväčší fešák, kto je najväčšia krava (žirafa:-)... Je mi, a aj vtedy mi bolo, jasné, že ako tradičná telenovela je Divoký anjel zbytočne naťahovaný, hrdinovia majú problémy, ktoré by normálny človek vyriešil za pol minúty, alebo by sa nimi vôbec nezaoberal a ani z iných hľadísk to nie je vrchol seriálovej tvorby. Avšak intenzita, s akou ma seriál pohltil (a to som žiadnu inú telenovelu nikdy nesledovala), svedčí o tom, že napriek všetkým nedostatkom, na tejto telenovele niečo bude. ()

Reklama

Akitenshi 

všechny recenze uživatele

Možná to není seriál na čtyři hvězdičky, ale zatraceně, když si vzpomenu, jak u nás letěli všechny možné telenovely a já neměl šanci dostat se k televizi, tak jsem děkoval všem Bohům, o kterých jsem kdy slyšel, že mimo jiné běží Divoký anděl... Nikdy se tam nic moc nestane, o herecké výkony se stará jenom Natalia Oreiro, ale má to vtip, mluví se tam i o něčem jiném než o vztazích a celkově v porovnání s jinými telenovelami je to mistrovské dílo... ()

carly 

všechny recenze uživatele

prvá hviezdička je za charaktery a obsadenie. toľko týpkov po kope človek len tak niekde nevidí a hercov vybrali naozaj skvele. nemohli ste si ich neobľúbiť, aj keď občas vám poriadne liezli na nervy. a záporaci boli správne odporní, ale predsa mali v sebe niečo charizmatické. druhá hviezdička je za humor. niektoré scény by si našli svoje miesto aj v dobrom sitcome. a pritom sa neskĺzávalo do výsmechu. tretia hviezdička je za scenár. áno, miestami to haprovalo, ale keď vymyslíte 120 dielov a nakoniec máte vyrozprávať 270, tak niekde musíte chytiť druhý dych. a aj tretí. a tomuto scenáru sa to podarilo. štvrtá hviezdička je za kameru. neviem koho to bol nápad, ale pohľady do kamery, niektoré pohyby kamery, ktoré napomáhali komičnu, alebo dramatičnosti, či romantike, boli úžasné. možno to nebolo na Oscara, ale na nomináciu určite. a piata hviezdička - alebo lepšie povedané 5 hviezdičiek, je za Facunda a Nataliu. lebo každý dobrý ľúbostný príbeh stojí a padá na svojich hrdinoch a títo dvaja ako pár sú ako z príručky a ešte o trochu lepší. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Platí pro všechny podobné počiny z latinskoamerické produkce: Dokonalé jazykové lekce španělštiny! Stačí mít jen televizor s možností volby zvuku. Jednoduchá slovní zásoba, která se jen pozvolna rozšiřuje, gramatické jevy, které se neustále opakují, přehledná struktura lekcí, vše zpestřené i trochou hudby. Procvičíme si zejména vazby a tematiku rodinných a mezilidských vztahů, ale dojde i na cestování, školu, kariéru, stravování, nakupování a další důležité oblasti. Tempo výuky je přizpůsobeno doslova každému, ti zkušenější mohou jednotlivé lekce i přeskakovat. Pokud nějakou propásnete, vůbec to nevadí. K probraným tématům se budete až do konce kurzu neustále vracet. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)
  • Pôvodný argentínsky názov Muñeca brava znamená "nahnevaná bábika". (krasomama)
  • Milagros (Natalia Oreiro) je velkou fanynkou fotbalu, který často také hraje. Pro Argentinu typický fotbal má ráda i její představitelka Natalia Oreiro. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama