Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (422)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ako hodnotiť telenovelu? Porovnávať s konkurenciou neviem (poslednú telenovelu čo som sledoval bola blahej pamäti Manuela a to už je dobré štvrťstoročie dozadu) a v porovnaní s akýmkoľvek “normálnym” filmom či seriálom je toto neskutočný škvár vo všetkých merateľných parametroch ako sú výprava, kamera, herecké výkony či scenár. Hudba však skrýva pre filmových fajnšmekrov nemálo prekvapení, keďže okrem hitov Natalie Oreiro sa tu vo veľkom používajú hudobné motívy z hollywoodskych filmov či seriálov. Keď sme u tej Natálky tak jej živelnosť (a latexové kostýmy) sú spolu s fakt vydarenou titulnou pesničkou najväčšie klady celého seriálu. Nakoniec ale celé hodnotenie závisí na zodpovedaní otázky, či to bola zábava. Ale aj áno, hoci mne osobne by bohato stačilo keby tých epizód bola len štvrtina. Drámy v dome sa potom začali vo veľkom recyklovať a stávať sa čoraz absurdnejšími až sa to časom zmenilo na úmorné čakanie kedy si nakoniec s Facundom definitívne padnú do náručia. Na etapu svojho života s Milagros ale budem spomínať vcelku v dobrom, takže nebudem v hodnotení prehnane prísny. 4/10 ()

Spectre odpad!

všechny recenze uživatele

Fúúúj! Buééé! Gŕŕŕŕrc! Óóóóóćh! - Pri pozeraní telenoviel vo mne nastávajú podobné pocity, ako mal Alex v Mechanickom pomarančí keď videl násilie.... je to strašné niečo. Scenár na jedno kopyto, réžiu a prevedenie tromfne každé lepšie home-video. rádobyHerecké rádobyvýkony. Ako to môže niekto pozerať? Ako tomu môže dať niekto čo i len ždibík hviezdičky? Jasný odpad, ten najväčší odpad z odpadov (platí na všetky telenovely). V tejto telenovele konkrétne sa snaží hlavná predstaviteľka byť akože vtipná. Keď to doma babka pozerá a ja náhodou idem okolo, tak ma chytajú kŕče... Ako je toto možné? Ako sa na tom môže niekto smiať? ... Veď pre normálneho človeka by bolo nútené pozeranie telenovely tým najväčším hororom (česť a sláva majstrom hororového žánru, ale je to tak :) ). Otázka znie, ako je možné, že to taká veľká časť národa baští? ... To sme klesli tak hlboko? ()

Reklama

Angie91 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme to žrali všichni... nevidím důvod proč bychom se za to dnes měli stydět. Všichni jak se koukám moc rychle dospěli na to, aby si vzpomněli, že to byla nejsledovanější telenovela všech dob... a až zas bude někdo hodnotit "odpad", vzpomeňte si na dívku z kláštera, které stačil jediný pohled, aby měla české obecenstvo v kapse!!! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, přestože je to telenovela, tak má něco, co ostatní telenovely nemají. Neptejte se mě ale, co to je. I já to sledoval, pravda, sice jen ob pět dílů, ale i tak. Každej pátej díl mi úplně stačil, abych byl v obraze. No a ta úvodní znělka na začátku, ta je jedna z nejlepších, jaký jsem u telenovely viděl. Víc se rozepisovat nebudu, protože bych musel začít vypočítávat to, co se mi nelíbilo a tak bych brzy skončilu odpadu nebo někde tam dole. ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Divoký anděl jsem občas ráda sledovala, úvodní píseň byla skvělá. Milagros a Ivo byli fajn, Houf dalších služek a ostatní postavy dodávali energii příběhu - co mi vadilo byla však délka " kdyby na nějaké extra zápletky a množství děje, tak neřeknu" ale posléze se mi z toho stal jen kolotoč scházení a rozcházení představitelů - pak mi už šlo docela na nervy. Ale zase bouře jejich emocí a napravení Iva nebylo od věci i docela slušně to hráli. Byla to jedna z prvních telenovel co jsem zkoukla, tak budu milá a dám 2 hvězdičky. Počet dílů 270 Viděno: 148 V rámci znovu vysílání po dvaceti letech(dopsáno 12/2020) dáno opáčko a dokoukáno vše 270. V originále je jich 285 dílů, názor v rámci hodnocení lavíruje mezi 2 až 3 hvězdami, (za ten humor, písně jedině ++ ) ale bohužel délka, ta to zabíjí. Nejlepší vykreslen byl vztah mezi babičkou (mimochodem její představitelka ji hrála opravdu skvěle) a Milágros, byl tam posun, děj i charakteristika, humor.... Ostatní si prošli od lobotomického chování po otočky v pravdě absurdní jako třeba Pablo. Další viz. slova před lety, opakovala bych se. Oblíbené postavy :Mili, Glorie madam Angelika, Ivo, Boby. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Natalia Oreiro nazpívala i úvodní píseň k seriálu. Její název je "Cambio Dolor" a původně byla nazpívána jen pro telenovelu. Až když se z ní stal později hit, vydala ji protagonistka také jako samostatnou skladbu. (xninjax)
  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)
  • Od tohto roku mal každý seriál, v ktorom Natalia Oreiro stvárnila hlavnú rolu, ňou zaspievanú zvučku neskôr zostrihanú do formy videoklipu. Pieseň "Cambio dolor" bola jediná, ktorá sa ako oficiálny videoklip dostala aj do hitparád. (matthew.17)

Reklama

Reklama