Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení s dobrým rozuzlením. Sice se to ve střední části začne trochu překomplikovávat na malém prostoru, ale ty základní výstupy navazují a postupně dávají logiku i vyvrcholení. Oba hlavní hrdinové bojují o diváckou přízeň a nakonec ji dostávají nejen díky dobrému scénáři, ale protože ve výkonech rostou. Platí to i o padouší partě. Casting na prezidentku se sice hrubě nepovedl, ale jinak chybu nenajdeme. Má to spád, o překvapení není nouze, o hrdiny se dokonce začneme obávat a Camp David se nám představí v neznámé roli. Pokud někdy platí: Nikomu nevěř" tak tady dvakrát. Dobré načasování a tempo nutí hltat další díly a co více si od seriálu přát. 75% ()

ER 

všechny recenze uživatele

Řemeslně solidně zpracovaný seriál , s dobrou zápletkou, ale nečekejte kdovíjakou podívanou. Řada slabších scén jako skok z patra hotelu, či slaboduché dialogy sráží body dolů. A osočení agenta z útoku na metro, které má vyvolat náladu podezření, také nepatří mezi plusy. Herecké obsazení nenadchne. Naštěstí děj je konzistentní, spíše akční a s přimhouřeným okem napínavý. Hit se z toho nestane, na takového Bodyguarda to nemá, ale dívat se na to dá. ()

Reklama

PEZ 

všechny recenze uživatele

Je tu nový seriál od tvorcu The Shield a je to zábavné. U mňa je to nakoniec presne medzi troma a štyrmi hviezdičkami. Troma preto, lebo od začiatku je jasné, ako to celé dopadne, ale štyrmi pre zmenu pre zábavnosť a ľahkosť, s akými je tento seriál natočený. Fakt ma bavilo pozerať všetkých 10 dielov a v každej časti sa našiel aspoň jeden dialóg, ktorý ma potešil a ktorý aspoň trocha vybočil z toho klasického amerického klišé. Plus aj technická stránka bola obstojná. Herci síce priemerní, ale nevadilo mi to. Celkovo som si to fakt užil, a aj preto sa priznám, že sa moc nedivím, že po 4 dňoch od zverejnenia sa Night Agent stal 3. najsledovanejším seriálom na Netflixe ever a po 3 týždňoch 6. najsledovanejším ever. Takže nie je priveľmi prekvapujúce, že hneď bola schválená aj druhá séria. Ale na tu si ešte chvíľu počkáme. 7/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: Treba sa zmierit s tym, ze pilot je scenaristicky i atmosferou najlepsou epizodou. Potom sa to preklopi do priemerneho politickeho akcneho "spiknutia", hier v tajnych sluzbach a nejakeho toho kontraktora. Ustredna dvojka, ktorej ma divak fandit, je sympaticka a to je vlastne hlavny a jediny tahak tohto serialu. Seria je plna logickych skratiek az somariniek, ale celkom to odsypa. Treba "vypnut" tak jednu hemisferu a da sa na tom zabavit, rozhodne som vsak cakal viac. Je to vsak, zial, len B-cko. 50% ()

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele

Utnuto po čtvrté epizodě, kterou bych se neváhal označit slovem (skoro) odpadová. Taková spousta nelogických momentů, ta se hned tak nevidí a proto zatím seriál ukládám k ledu. Možná se vám to stalo taky. Ze začátku něco sledujete a pak vám do toho vleze nějaký moment a vy už víte, že nemůžete dál. A to je přesně můj případ. Hodnotit zatím nebudu a pokud to někdy celé dokoukám, hodnocení doplním…….. ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama