Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Ve své kategorii je to hodně dobrý seriál. Existují samozřejmě kvalitnější, ale proto taky nedávám plnou palbu. V první epizodě mě trochu znejistily toporně podané dialogy. Naštěstí přišel rozjezd, který postupně nabíral na intenzitě. Co se týká nízké logiky určitých pasáží, vztahuje se na to nepsaný zákon, že tyto "drobnosti" milovník akčních filmů nesmí řešit. Hlavní dějová linka není nic nového, ale určitě je osvědčená. Agent FBI chrání svědkyni, oba jsou na útěku před policií, tajnou službou i před zabijáky. A zároveň se snaží odhalit pravé spiknutí. I když agent neměl to pravé charisma svých starých předchůdců, nevadil mi a postupně jsem ho přijal. Svědkyně ajťačka byla v pohodě od začátku. Za mě spokojenost. ()

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele

Utnuto po čtvrté epizodě, kterou bych se neváhal označit slovem (skoro) odpadová. Taková spousta nelogických momentů, ta se hned tak nevidí a proto zatím seriál ukládám k ledu. Možná se vám to stalo taky. Ze začátku něco sledujete a pak vám do toho vleze nějaký moment a vy už víte, že nemůžete dál. A to je přesně můj případ. Hodnotit zatím nebudu a pokud to někdy celé dokoukám, hodnocení doplním…….. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení s dobrým rozuzlením. Sice se to ve střední části začne trochu překomplikovávat na malém prostoru, ale ty základní výstupy navazují a postupně dávají logiku i vyvrcholení. Oba hlavní hrdinové bojují o diváckou přízeň a nakonec ji dostávají nejen díky dobrému scénáři, ale protože ve výkonech rostou. Platí to i o padouší partě. Casting na prezidentku se sice hrubě nepovedl, ale jinak chybu nenajdeme. Má to spád, o překvapení není nouze, o hrdiny se dokonce začneme obávat a Camp David se nám představí v neznámé roli. Pokud někdy platí: Nikomu nevěř" tak tady dvakrát. Dobré načasování a tempo nutí hltat další díly a co více si od seriálu přát. 75% ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Noční agent je v Česku nejsledovanějším seriálem na Netflixu, to mě poser. Díky samých přechváleným recenzím jsem očekával daleko víc.  Dívat se na to sice dá, ale na můj vkus hodně ukecané, málo akce a napětí, Jack Bauer  ani Jason Bourne apod.se nekoná. Mám rád seriály a filmy z tohoto prostředí, tak je to možná proto, že mám nasledováno mnohem lepší a Noční agent mě ničím nepřekvapí ani nenadchne. Spíše nudí. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl seriál 24 hodin, určitě pocítí záblesk návratu Jacka Bauera. A vlastně i jméno agenta Sutherland k tomu vyloženě svádí :-) Dovolím si napsat i to, že celé to v mých vzpomínkách funguje jako prequel "Jak se Jack Bauer stal agentem". Pravdou je, že Gabriel Brasso moc charismatu nepobral. To naštěstí dohání Luciane Buchanan, D.B. Woodside a Fola Evans-Akingbola. I Eve Harlow se v roli zabijáka vyloženě našla. Děj propletený špionáží na nejvyšších místech pěkně odsýpá, mrtvých přibývá, akce jsou napínavé. Občas se objeví nějaká klasická berlička a nelogičnost, když už scénáristé nevědí jak dál. Ale odpustil jsem jim a těšil se co bude dál. ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama