Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina vysokoškoláků si jede užít víkend do supermoderního hi-tech domu s umělou inteligencí Margaux. To ale ještě netuší, že Margaux je naprogramovaná k zabíjení a jejich odpočinkový víkend se změní v boj o holý život. (TheEvilTwin)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po pěkném úvodu s Billym v jeho chytrém masážním křesle, dojde za doprovodu jakéhozi poblijózního cajdáku na seznámení diváka s partou našich vystajlovaných hlavních hrdinů. A jsou to tentokrát tak extrémně nesympatické a protivné kreatury, že se od té chvíle už nemůžete dočkat jejich nekompromisního vyvraždění metodami ještě o mnoho sadističtějšími, než jaké použilo Billyho masážní křeslo. A fandíte samozřejmě zabijáckému domu. Výsledek ovšem není vůbec jistý a až do konce budete tápat v nejistotě: Podaří se primitivní rozkuřovačce, která nevěrohodně předstírá intelektuální programátorku, prolomit důmyslné domovní kódy a dostat se domu do jeho kybernetického mozku? Napětím jsem skoro nedýchal... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Carnifex má pravdu, v podstate len ten začiatok stál za to. Následne hodinu sa deje veľký prd, akurát som sa pozvracal pri príliš dlhom buzerantskom bozku a potom nápady došli, tak sa začalo rezať, pichať bez nejakej silnejšej idey. Keď tu niekto napíše, že "technicky bez závad", tak začínam mať pocit, že nič iné ako Hornú dolnú doteraz nevidel. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Margaux je vysoce vyspělá umělá inteligence, která řídí supermoderní hi-tech dům. Terčem jejího útočného konání se stane šestičlenná parta omladiny, která si přišla do domu zpříjemnit víkendový pobyt. Nebudeme si nic namlouvat, originální námět to zrovna není. A rovnou je nad všechny spermicidní složky a použité vaginální tampony zcela jasné, jakým směrem se bude film ubírat. Ačkoliv je vše naprosto předvídatelné, jsou prvky, no aby nebyly, když se na filmu podíleli tři scenáristé, které jsou zcela mimo očekávání. Tím hlavním překvapivým prvkem je klonování mrtvých lidí. A také se zapracovalo na kreativní složce, takže je k vidění relativně kvalitní porce speciálních efektů. Film se nezvrhne v krvavou šílenost, nýbrž se pokouší o jistou sofistikovanost, se kterou specificky pracuje od počátku umělá inteligence. Herecká parta (převážně z Kanady) není vůbec špatná. Film se sice hned v úvodních minutách velmi rychle zbaví Lochlyna Munroa, své největší herecké položky, ovšem zbytek je akceptovatelný. Máme zde mladíka (Jedidiah Goodacre), který koketuje s modelingem, do sebe zahleděnou influencerku (Vanessa Morgan), notorického huliče trávy (Richard Harmon), milostný páreček, co rád experimentuje v sexu (Phoebe Miu, Jordan Buhat) a inteligentní počítačovou programátorku (Madison Pettis). Hned je jasné, kdo z účastníků vydrží v celistvém stavu na scéně nejdéle. Záporně na mě působil vlažný rozjezd. Dost málo se v něm dělo. Trikoví specialisté postupně ukazovali, že rozpočet není až tak mizerný, aby divákům nepředvedli něco své dílny nápaditosti, ovšem z hlediska hororového se toho moc v počátcích neudálo. Spíše měl film sci-fi a vztahové proporce. A pak bych odboural nadbytečné komediální vsuvky. Když dojde v jedné z místností domu k explozi, tak má Richard Harmon legračně postavené vlasy na všechny strany jak z nějaké bláznivé komedie. To spíše patří do komedií s Fantozzim, do vážně míněného sci-fi hororu to nepatří. Steven C.Miller je režisér, který svoji nižší filmařskou kategorii zvládá nadmíru dobře. Není to výtvor, kde je všechno z tvůrčího hlediska dokonalé. Technická stránka je obstojná, herečtí představitelé, zejména představitelky jsou sexy, vytvořili dobrou partu a po nulovém (od)pichu se film rozjel zdárně dynamicky a zábavně. 7/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nic jsem si od toho neliboval, protože námět zněl debilně. Prvních pár minut (před úvodníma titulkama) naznačilo, že by to až taková debilita být nemusela. Jenže úvodní minuty jsou taky to nejlepší co film nabídne. Možná bych film hodnotil pozitivněji kdyby se nebral tak vážně a byla to spíš hororová komedie. Jako horor to fakt nefunguje a ve výsledku to působí spíš komicky. Chapadla jsou už jen třešničkou na dortu trapnosti. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Klišé, a i s nimi nahorázně hloupá práce, bez fungujících základních souvislostí. Filmařsky bez náznaku stylu či invence, po atmosféře ani stopy. I potenciál moderního smart-baráku zabitý. Postavy otřesné a jejich vztahová souhra bez konceptu. House of Wax z 2005 je oproti tomu solidní žánrovka. ()

Reklama

Reklama