foto

Richard Harmon

  • nar. 18.8.1991 (26 let)
    Mississauga, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Richard Scott Harmon sa narodil 18.8.1991 v Mississauge, v kanadskom Ontariu. Jeho rodičia sú režisér Allan Harmon a producentka Cyndi Harmon. Je bratom herečky Jessicy Harmon, má rád Boba Dylana a The Rolling Stones. Svoju kariéru začal v roku 2003 v seriáli Jeremiah. Najznámejším sa stal vďaka role Juliana Rondola v Continuum. Ďalšie známe postavy si zahral v seriáloch The KIling či Tower Prep.

Harmon hral tiež úlohu Andrewa Breena vo Wishing Tree. V súčasnosti hrá v seriáli The 100 ako John Murphy. Richard je fanúšikom amerického futbalu, zvlášť Notre Dame Fighting Irish a tiež fanúšikom televízneho programu SpongeBob SquarePants. Richard sa objavil ako hlavná postava v snímke Judas Kiss ako Danny Reyes Jr. a aj v pokračovaní Grave Encounters 2 ako Alex.

Michaela "Mischell19" Hajdúchová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slumber
2017 Crypto
Puppet Killer
2015 Garage Sale Mystery: The Deadly Room (TV film)
Her Own Justice (TV film)
The Hollow (TV film)
Věčně mladá
2014 Krutý a výjimečný
Ledová zkáza (TV film)
2013 Evangeline
Forever 16 (TV film)
Kdybych měl křídla
Legenda o vraždícím strašákovi (TV film)
One Foot in Hell (TV film)
2012 Grave Encounters 2
Pregnancy Project, The (TV film)
Rufus
Skoro dospělá
The Wishing Tree (TV film)
2011 Judas Kiss
2010 Dear Mr. Gacy
Percy Jackson: Zloděj blesku
Triple Dog
2009 Wolf Canyon (TV film)
2008 Left Coast (TV film)
2007 Halloweenská noc
Tlustá jako já (TV film)
2005 Painkiller Jane (TV film)
Škola života (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
The Other Side (S04E11)
další epizody (10)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (15)
2015 Continuum (TV seriál)
Zero Hour (S04E04)
Power Hour (S04E03)
Rush Hour (S04E02)
další epizody (4)
2014 Intruders (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Rubicon (S02E12)
další epizody (19)
Batesův motel (TV seriál)
Mrtvá, ale ne zapomenutá (S02E01)
Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
Revolutions Per Minute (S03E10)
další epizody (5)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
Hezké město jsi vybrala, Normo... (S01E02)
Nejdřív máš sen, pak zemřeš (S01E01)
Darebák (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Guess (S02E11)
Second Wave (S02E10)
další epizody (8)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (9)
The Killing (TV seriál)
Openings (S02E06)
Ogi Jun (S02E04)
2011 Clue (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
A Soundless Echo (S01E04)
El Diablo (S01E03)
The Cage (S01E02)
další epizody (4)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Bílý tulipán (S02E18)
2009 Caprica (TV seriál)
Riese (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace