Reklama

Reklama

Přiznej se, Fletchi

  • USA Confess, Fletch (více)
Trailer 1

V této nevázané komedii hraje Jon Hamm hlavní roli coby šibalsky okouzlující a nekonečně problémový Fletch, který se stane hlavním podezřelým v případě vraždy, když pátrá po ukradené sbírce umění. Jak může prokázat svoji nevinu? Zjistit, kdo z dlouhého seznamu podezřelých je pachatel - od excentrického dealera umění a pohřešovaného playboye až po bláznivého souseda a Fletchovu italskou přítelkyni. Zločin nebyl vskutku nikdy tak neorganizovaný. (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jedno gigantické príjemné prekvapenie. Od Mottolu som videl 4 filmy, a všetko to boli nudné komédie. Jon Hamm bol pre mňa synonymom nevýraznosti a napriek tomu, že som s ním videl kopu filmov a seriálov, tak si jeho postavy skoro vôbec nepamätám. A bum, stal sa zázrak a v komediálnej polohe dokázal byť vtipnejší ako Chevy Chase a to je už čo povedať. Možno práve preto, že sa väčšinu času Hamm tvári vážne a pritom si ironicky všetkých naokolo doberá, tak humor tak strašne dobre fungoval. Aj samotná detektívna línia ma celkom bavila vďaka mnohým ďalších komických postavám. Hlavne epizódka s otravnou susedkou Annie Mumolo je geniálna. Bavila ma aj dvojica detektívov, šedivý Kyle MacLachlan alebo kráska Lorenza Izzo. Proste celkovo je skvele vyvážený humor a seriózna detektívna línia. Len ten záver mi pripadal málo napínavý. Ale je vtipné, že vraždu nakoniec nevyriešil, inak zvyšok filmu inteligentne pôsobiaci hlavný hrdina, ale dvojica detektívov. Dúfam, že vzniknú aj ďalšie diely. Mohla by z toho byť skvelá séria. 8/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Fletcher je bývalý investigativní novinář, který se jednoho dne stane podezřelým z vraždy. Začne se tak pátrat na vlastní pěst, aby prokázal svojí nevinu a navíc se ještě snaží vyřešit krádež obrazů patřící jeho snoubence. John Hamm je jako Fletcher fajn, snaží se být neustále nad věcí a Hammovo charisma tomu docela pomáhá. Problém je, že Confess,Fletch pořádně neví co by chtělo být a úplně dobře nefunguje ani jako komedie ani jako kriminálka.  Nakonec tak není ničím víc než další z řady filmů, které divák shlédne, řekne si, že to vlastně nebylo tak špatné a vyloženě se u toho nudit nebude, ale do druhého dne na něj zapomene...60% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to tvářilo jako zajímavá a zábavná záležitost, pak ale humory upadly kamsi k podlaze a stala se z toho taková, sice velmi kvalitně obsazená a svým způsobem zábavná, přesto pouze blbinka. Ne, že by mě úhlavní hrdina nebavil, problémem se pro mě stal fakt, že se z původně skvělého konverzačního humoru stal po čase humor situační, a když jsem pak například sledoval, jak se jedna z postav nesmírně vtipně polila koktejlem, něco uvnitř mě na snímek rezignovalo. Na druhou stranu je pravdou, že mě převelice pobavilo, až nadchlo, když se setkali I. M. Fletcher a Frank Jaffe (pokud jste viděli Mad Meny, jistě chápete). Taky jsem si stihl oblíbit Lorenzu Izzo a její italskou angličtinu. / Poučení: Než vyhodíš obzvláště ošklivý obraz, nech si ho pro jistotu ocenit. Čím ošklivější, tím bude pravděpodobně dražší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PODÍVEJTE SE PANE FLETCHERE. POKUD JSTE TUTO MLADOU ŽENU ZABIL, OCENILI BYCHOM PŘIZNÁNÍ. MÁM DOMA MIMINKO A VÁŽNĚ BYCH SE RÁD PROSPAL…“ Je to uvolněný… plný slovního ironickýho humoru a víc než o kriminálku jde o exhibici Irwina Maurice Fletchera. Takže vlastně Jona Hamma – kterej ho hraje parádně. Prostě krimi komedie, která se vám musí trefit do nálady a která vlastně nemá čím urazit. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Předlohou snímku je stejnojmenná kniha, kterou v roce 1976 napsal Gregory McDonald. 2.) Jedná se o třetí díl filmové série (FLETCH (1985); FLETCH ŽIJE (1989)) a první, ve kterém nehraje Chevy Chase. 3.) Thx za titule “ Fabiána Tetamenti“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Svěží kriminální komedie dle mého gusta, nasmála jsem se dosyta, mám ráda takovouhle směsici humoru, nadhledu, jízlivosti, arogance i cynismu.. Sympaťák Jon Hamm v roli novináře na volné noze spadne do průšvihu hned po příjezdu do města, najde totiž ve svém pronajatém domě mrtvou ženu.. Vše ohlásí na policii, ovšem stává se hlavním podezřelým a aby toho nebylo málo, jeho přítelkyni unesou otce (zazobance) a dojde ke krádeži cenných obrazů.. Vyskytuje se tu plno bizarních postaviček, nesmírně zábavných, skvěle hláškujících, bezvadně to odsýpá, no a ve finále je všechno jinak, příjemné filmové překvapení.. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Než hlavní roli Fletche dostal Jon Hamm, kroužil kolem ní Joshua Jackson. O moderní adaptaci jednoho z románů o Fletchovi se pokoušel i Kevin Smith, který chtěl do hlavní role obsadit dlouholetého spolupracovníka Jasona Lee. To ale zavrhlo studio. (DavePave)
  • Zatímco v knižní předloze přestal Fletch s novinařinou kvůli tomu, že získal velké množství peněz od zkorumpovaného podnikatele a mohl opustit USA, moderní filmový Fletch (Jon Hamm) se svojí profesí seknul kvůli tomu, že ji začaly znehodnocovat sociální sítě. (DavePave)

Reklama

Reklama