Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Maq 

všechny recenze uživatele

Krokodýlova filmová historie mi tak trochu přípomíná Homolkovy. První díl vlastně jen představil postavy a ukázalo se, že jsou báječné. Jak pokračovat? Dundeeho už známe, už jsme ho i oženili (byť ne doslova), nezbude než na něj napasovat nějaký dobrodružný příběh. --- Tedy, ne že by to dopadlo vyloženě špatně. Stále je to ještě docela vtipné. Ale prvky dramatu, byť komediálně laděného, věci určitě nepomohly. Dundee je nejlepší, když se jen tak uvolněně placatí. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jen o málo slabší než jednička. Namísto jedničky, kdy hlavní zápletka se točí okolo Australana Micka, který se prvně dostal do New Yorku a jeho sbližování s bláznivým moderním prostředím, zde nastupuje kriminální děj, kdy Mick musí krásnou Sue vysvobodit ze spárů Kolumbijských mafiánů. Když ji vysvobodí, odletí do Austálie. Avšak mafiáni je najdou a Mick jim opět musí čelit. Celkově pořád dobrá úroveň zábavy a nadprůměrná dobrodružná komedie. ()

Reklama

meemini 

všechny recenze uživatele

Zábavou srovnatelné s prvním dílem. Opět jsem se vrátil asi o patnáct let zpět (do svých dětských let) a smál se a bavil se do sytosti. Část u Rika před domem mi jediná nebyla po chuti a trochu celý film srazila hodně dolů, časem jsem na to ale rád zapomněl. Je to i tím, že pro krokodýla mám zkrátka slabost. I tak je toho kousku škoda. Navíc chci ocenit těžko překonatelný filmový pár, který tu dvě hlavní postavy vytvořili (Linda Kozlowski je opravdu kočka). I proto je Dundee tak fajn, neřeší se tu vztah ten totiž funguje stejně dobře v buši jako v New Yorku. Krokodýl Dundee je věc dobrodružství, lásky a zábavy! ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

A Krokouš Dandý má pokračování a v dost velkém stylu! To, co ukazovala skvostná jednička (krásu krajiny Austrálie, od které se odvíjel příběh) hodila dvojka za hlavu a naservírovala nám skvostnej akční nářez, kde si Paul Hogan začal hrát na Schwarzeneggera a převzal od něho jeho styl akce v pralesu.    Přeháním, film je však skutečně jiný, akčnější, ale mě to nevadí. Mick je furt borec a Sue je... prostě pořád dobrá. trochu slabší, ale i tak dobré pokračování. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už prostě není tak dobré jako první díl, mimo jiné i proto, že je to nesmírně roztahané a musíte se hodně snažit, abyste celý příběh kousli a vydrželi až do konce. Díky návratu postav je to pořád docela fajn, ale první díl to prostě překonat nemůže. Paul Hogan těží z chlapácké postavy, což mu pořád celkem funguje. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama