Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (272)

Fr 

všechny recenze uživatele

„VLASTNÍM MOTOREST. POSLEDNÍ DOBOU PŘITAHUJE ŠPATNOU KLIENTELU. POLDOVÉ JSOU K NIČEMU. VŠICHNI MOJI VYHAZOVAČI UTEKLI. DOBŘE ZAPLATÍM…“ 0sumdesátkovej film, napasovanej na „novou“ dobu. Nějak mně to neštymuje… Přitom Gyllenhaal je fajn a ze začátku to i baví. Pak se z toho stává v podstatě píčovina, kdy i ty bitky vypadaj digitálně. K tomu blbý chování postav, pitomej děj, a přestože je (hlavně v závěru) akce dost, nějak extra nebaví. Spíš je nesympaticky přehnaná a fádní. Pro mě zklamání. Zlatej originál…     /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o „reimaginaci“ stejnojmenného filmu z roku 1989. 2.) Film produkuje legendární Joel Silver, který měl na starosti také originál. 3.) Thx za titule „Michaela Vokřálová“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Naštěstí se jedná o remake, který obsahuje některé neduhy originálu a vlastně přidává i některé další. Hlavně tedy, délka filmu je prostě vražedná. Dvě hodiny na podobné "blbiny" jsou zkrátka moc. Gyllenhaal má do Swayzeho charismatu hodně daleko, ale on se s tím vyrovnal po svém a první půlhodinu je s ním neskutečná sranda. Postavu de Almeidy bych úplně zrušil. Přímo mě rušila. Stačila by mě ke štěstí pouze zápletka kolem Road Housu a jeho násilné převzetí. Conor potěšil, záporáka si neuvěřitelně užívá a vlastně poprávu ukáže, že v samotné bitce by viditelně slabšího Jakea zabil. Takže ano, snímek určitě neudělá původní kultovce ostudu. Je to stejně pitomé jako tehdy akorát to posunulo akční scény do ještě větších absurdit. "Béčko pičo, no co je ještě." Jak by řekl Kašpárek. 70% ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Jednou zo skvelých vecí na pôvodnom filme bolo vidieť Daltona (Swayze)vyčistiť dom a vylepšiť bar kúsok po kúsku. To tu vážne chýba. Jedným z prvkov filmu bolo, že Dalton spoznal personál a zbavil sa zlých a neužitočních ľudí v bare. Nič také sa v tomto filme nedeje. Záchrana tohto filmu je Jake Gyllenhaal, ktorý sa v tejto úlohe zjavne veľmi baví a má dobrú chémiu s Conorom McGregorom. Škoda priemerného scenára a strihu, ktorý je zmätočný a niektoré scény filmu nenaväzujú na seba. Radšej by ste sa mali držať pôvodného filmu. 5/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hora svalů a intenzivní bitky. Oproti tomu je na škodu přehnaná stopáž, chudá zápletka a nepříliš kompaktní ráz filmu. Patrick Swayze je jistě ohromen, že si někdo vzpomněl na to béčkové z jeho filmografie a film Road House zapadaný prachem realizoval v novém tvůrčím pojetí. Dobrou zprávou je, že se nejedná o otrocký přepis původního filmu. Spousta scén z předešlého filmu je vypuštěna a vše připomíná spíše jakési pokračování. Jake Gyllenhaal s napumpovanými svaly vstupuje neohroženě na scénu, aby zpacifikoval čeládku darebáků v zapadákově, kde čerstvě přijal práci elitního vyhazovače. Rozfláká každému lotrovi ústa, zpřeláme jim údy a ještě tak trochu flirtuje s místní slečnou. Pak narazí na tvrdší ořech jménem Conor McGregor, který taky umí rozdávat tvrdé rány. A jak to tak bývá, toho nejlepšího si nechá až na konec. Doug Liman se ujal této staronové látky a vsadil hlavně na sérii bitek, které převládají. Výplň mezi nimi byla ovšem o hodně méně zajímavá, zápletka málo výrazná, tudíž film i s divákem ožíval především v mlátičkách, kterých postupem času přibývalo. Režisér na nich v podstatě vystavěl svůj film. Patrně nebylo bezpodmínečně nutné točit zapomenuté akční drama, co ani současným divákům není tak známé. Gyllenhaal a spol. se ovšem postaral o to, že vzkřísit pěstní souboje se závanem videokazet, je vlastně fajn nápad. 7/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Snaha systematicky kurvit klasicke filmy z 80. rokov jak vidim uspesne pokracuje. Swayzemu  som veril, ze mu idu aj dalksie roly nielen tanecnikov ako vo filme Hriesny Kanec, tuna Gyllenhaalovi po Zkrocene Hore 2005 sa verit neda, ta rola drsnaka. Dobre tu moji oblubenci pisu zeje tam slnkom zaliata Florida, no dialogy su tuctove, par sceny zbytocnych /nepochopil som naco sa trepali ta dvojka on +ona na siry ocean aby si tam sadli na stolicky uprosted plytkej vody a navyse viedli lken vatovo plane plky. Akcne sceny tuctove a hodne hlupe   25 % ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Motorest bol navrhnutý produkčným dizajnérom Gregom Berrym a bol postavený úplne od základov. Dôkazom kvality stavby je fakt, že odolala sile hurikánu Fiona, ktorý sa v septembri 2022 prehnal miestom natáčania v Dominikánskej republike. (Arsenal83)
  • Film obsahuje jednu mezititulkovou scénu. (DJMaroko)

Související novinky

Reklama

Reklama