Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jisté deja vu, které pociťují po Mirkově návratu ve štábu všichni, objasní králík šampion. Mirek konečně promluví a Radka v souvislosti s tím prožívá velké zklamání. Pája se Slávkem zatím řeší neřest maskérky Bohuny. Jejich akce se ale vymkne kontrole a podle plánu se nevyvíjí ani večeře u Radky. Kromě pozvaného Vítka a Johany se totiž nečekaně objeví i Klára, která zabere Mirkovi postel. Johaně pak definitivně dojde, že Vítka podceňovala. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší je Mirek(J.Kolařík)-např.sypoucí si cigaretové špačky na hlavu... . Radka(Z.Zlatohlávková) je výborná, třeba jak s chutí "sjížděla"pivo... . Mára(V.Hauser)+Horst(R.Nevěčný) zase perlí... ,stejně jako asistentka režie Alžběta(T.Volánková). Kuchař Slávek(S.Bílský),kostymérka Pája(N.Mucha) a všežravá maskérka Bohunka(čím dál lepší R.Dvořáková)to rozjeli ve velkém stylu... . Výborná je taky Irena Boháčková(hraje ji Mariana Chmelařová). //Mirek,Radka a její děti bydlí v domě na ulici Za parkem 6 v Brně-Medlánkách. //Na začátku se mihli Monika Absolonová,Milan Šteindler a sportovkyně Kristina Maki. V tomhle dílu zazněly písničky: Rána v trávě(P.LohonkaŽalman a spol.) a Dva modré balónky(zpívá ji Josef Zíma). Těším se na 7.díl... . ***6.díl je na webu Č.televize : ČT 1, pondělí 12.2.2024, 21.25 . ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po těch 2 slabých epizodách konečně díl, u kterého jsem se naprosto upřímně uchechtl. Z rodinné večeře šlo teda vytřískat daleko víc hlášek a vtipných momentů, ale linka okolo všežravé maskérky to zachránila aneb karma je zdarma. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mirek je teda pořád šíleně na ránu a Bětka zas pro změnu nesnesitelně moralistická, ale je třeba říct, že tenhle díl byl po delší době zas pořádně vtipnej. Ať už na začátku se starým dramaturgickým plánem a Absolonová + Štěindler + králík, nebo pak linka s Bohunou a jejím jídlem, či nečekakou návštěvou v podobě Kláry. Jen teda s odmítavám přístupem Šmardy je otázkou, kam vlastně tahle celá řada směřuje, a jestli jen neudělá takový oblouk k tomu, aby se vrátila zpět na samotný začátek. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Galerii nesympatických postav (a že jich je) obohatila vylízaná Klára Smartfounová. Naopak Bětka se konečně pořádně rozjela a samozřejmě zaujala místo na bedně na opačném břehu. (Mezi sympaťáky.) Balónky to zabily. ()

Reklama

Reklama