Reklama

Reklama

Cunk on Earth

(seriál)
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 24 min (Minutáž: 28–29 min)

VOD (1)

Epizody(5)

Vtipný fiktivní dokument o historii naší civilizace, ve kterém vám Philomena Cunk ukáže, jestli lidstvo za dlouhá staletí udělalo nějaký pokrok. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nejsem co se týče Philomeny Cunk žádný nováček, už jsem viděl Cunk on Shakespeare a nakousl i Cunk on Britain. Skvěle jsem se bavil, podobně jako u předchozích dílů. Diane Morgan přivádí stoický výraz na tváři k dokonalosti. To by normálně nebylo asi tolik hodno obdivu, ale vzhledem k tomu, jaké otázky vybraným expertům pokládá je to skutečně umění. Uměním je rozhodně i scénář. A největším uměním je nenuceně přivést řeč na Pump Up The Jam od skupiny Technotronic. Vřele doporučuji komukoliv, kdo ve své práci dělá s lidmi, snad se stejně jako já zasměje nad kreativitou vyřídilky a otázek lidí jako je Philomena Cunk. Připomíná mi to takovou tu anekdotu: "Pracovník QA vejde do baru. Objedná si pivo. Objedná si 0 piv. Objedná si 99999999999 piv. Objedná si ještěrku. Objedná si -1 pivo. Objedná si ueicbksjdhd. Poté přijde první skutečný zákazník a zeptá se, kde je záchod. Bar vzplane, čímž všechny zabije." ()

koza3 

všechny recenze uživatele

U prvních epizod jsme se váleli po zemi se slzami v očích. Pokud trošku znáte anglické reálie a umíte dobře anglicky užijete si to o to víc. Hlášky jsou občas nepřeložitelné a tak je lepší poslouchat co nám Philomena tvrdí než strojově číst titulky. Bylo to krátké, úderné a zase jsme o něco chytřejší :-) ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cunk on Earth je veľmi podarený britsko "vtipný" dokumentárny seriál, alebo skôr miniséria. Prvá epizóda bola perfektná. Ostatné časti sa už potom držali línie danej prvou časťou. Takže tu bolo veľa sarkazmu, suchého humoru a občas trefných a niekdy aj vtipných poznámok. Niečo ste sa naučili, teda pokiaľ máte 10 rokov a neviete svetové dejiny. Milujem keď sa pýtala vedcov priblblé otázky, lebo tá ich reakcia... na nezaplatenie. V podstate sa mi to páčilo a pol hodinové epizódy boli veľmi čerstvým novým objavom Netflixu. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Ono se to nezdá, ale i když je to velmi vtipné, je to zároveň i velmi chytré. Ty zdánlivě dětsky hloupé dotazy úplně hloupé nejsou:) Musím si sehnat ty předchozí seriály a filmy s Cunk. Nejlepší moment - dotaz na atomové zbraně a následující dotaz na nejoblíbenější písničku od ABBA. A samozřejmě Jam up the Pump! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Cunk On Earth pro mě byla premiéra v rámci mockumentů Diane Morgan a i když sem čekal možná ještě trošku víc a drsnější satiru, nakonec sem se u tohoto "Borata v sukních" bavil velmi slušně. Některé momenty jsou sice slabší, ale Diane/Philomena je dokáže bohatě vyvážit jinde. A když jí divák vidí, jak se bezelstně (hranice mezi naivitou a debilitou je fakt tenká) ptá odborníků na úplné hovadiny, nejde se nesmát. Musím si konečně obstarat Cunk On Britain...70% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama