Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

5150 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková záležitost s tradičně skvělým a patřičně drsným Clintem Eastwoodem. Herecké obsazení je fajn, stejně jako písničkový doprovod v rytmu country, ale hlavně to má příběh s množstvím vtipných (orangutan Clyde) i napínavých momentů. Mimochodem orangutan, který hraje ve filmu Clydea, zemřel dva týdny po dokončení filmu na mozkové krvácení. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vtipnější a svižnější je tohle pokračování oproti Nikdy neprohrát, dokonce mi přišlo, že i Clint Eastwood j v daleko lepší kondici a dokonce vypadal i mladší, ale problémem filmu je trošku slabší scénář a hlavně naprosto stupidně vyřešenej závěrečnej souboj, kterej jinak celkem dobrej film totálně zazdil. Nicméně Clyde je děsně krutej ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl nic proti filmům s živočichem v jedné z hlavních rolí. Bohužel v tomto pokračování pohodové jednohubky "Nikdy neprohrát" scénárista, režisér i Eastwood ztratili soudnost a natočili zbytečný recyklát, který ve většině případů méně vtipnou (až trapnou) formou opakuje již viděné scény. Motorkáři jsou silně vyčpělí a naprosto zbyteční, mafiáni k uzoufání trapní a hlavní boxerský sok zoufale nevyužitý. Není to vtipné a bohužel ani napínavé a hlavně příšerně natahované. A více znuděného Eastwooda jsem ještě neviděl a to si jednotku dle mého názoru užíval. Scény s geronty vyložený epic fail. 50% ()

Thomm odpad!

všechny recenze uživatele

Spontánní koment hned po zhlédnutí filmu: Cože?! Cože?! Taková sračka a má to 63%. To snad ne. Ještě teď to rozdejchávám, ale asi se mi to jen tak nepovede. Viděl jsem za krátkou dobu dost filmů s Clintem a po sérii s Drsným Harrym a Dollarové trilogii už jsem si začínal říkat, že se snad stane mým oblíbeným hecrem, ale tímhle filmem to pěkně pohnojil. Vážný to neni, vtipný to neni, nechutný to je, orangutan má snad větší roli než Eastwood a banda tlustejch nácků na motorkách nebo co to mělo znamenat je fakt poslední kapka. K tomu ještě dvě starý hnusný babky, co rádoby hláškujou a tváří se drsně. Ufff tak tohle teda už nikdy víc, opravdu klenot. P.S. Jedno se tomu filmu musí nechat - už několik let mě žádnej takhle nedokázal rozhodit. Když jsem usedal k TV, měl jsem dobrou náladu a ta je teď nadobro pryč. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie filmu "Nikdy neprohrát" svojich priaznivcov nesklame. Opäť je to príjemný príbeh, v ktorom musí Philo Beddoe poraziť silného súpera. Sprevádza ho opäť orangutan Clyde a opäť sa objaví Lynn Halsey-Taylor s country pesničkami, ktoré dodávajú filmu pohodovú country atmosféru. Stále ho prenasleduje partia nešikovných motorkárov a pár rovnako nešikovných policajtov, ktorý sú spolu s Clydeom zdrojom množstva celkom vydarených vtipných scén. Produkcia je stále dobrá, ale stále tu chýba väčší komediálny náboj, hoci epizóda so zháňaním partnerky pre Clydea má celkom bláznivé dôsledky. Takže sa môžete pousmiať ako tento krátky vzťah rozprúdi erotické vášne u niekoľkých dôchodcov. Philo si opäť podá nafúkaných motorkárov, tentokrát však nie päsťami ale asfaltom. Romantická linka má tentokrát šťastné zakončenie a film končí priateľskou rozlúčkou všetkých súperov. Teda až na pár stávkových podvodníkov a jedného policajta. 65% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Snímek byl uveden v prosinci 1980, aby mohli diváci v době vánočních svátků ocenit nenáročnou zábavnost filmu, a promítal se ve více než 1 500 kinech. (ClintEastwood)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, New Yorku a Wayomingu. (reich)

Reklama

Reklama