Reklama

Reklama

VOD (1)

Ona, její láska, jeho opičák... Philo Beddoe (Clint Eastwood) je bezstarostný řidič kamionu a ranař, který bydlí u své milované – a neméně svérázné – maminky (Ruth Gordonová). Se svým huňatým kamarádem, orangutanem Clydem, kterého vyhrál v sázce, se Philo toulá po zapadákově, dopřává si studené pivo, country odrhovačky a příležitostné rvačky. Jednoho dne jej okouzlí country zpěvačka Lynn (Sondra Lockeová), která mu dá vzápětí košem, když zjistí, že ve vztahu dupe příliš na plyn. Do cesty za svou milou se však Philovi připlete motorkářský gang Černých vdov, stejně jako pořádková policie. Vydobyde kamioňák zpět svou lásku? A udělá Philova máti řidičák? (Česká televize)

(více)

Recenze (75)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za úděsnou nadhodnocenou vidláckou shitku? Dallas 2? Film se táhne jak smrad z bot, nic se tam neděje, stopáž dlouhá jak kretén,kecy ňáký starý báby, Eastwood venči vopici pak ještě boxuje a balí pizdu...fakt zábava. Už dvojka byla utrpení s timhle se srát nebudu a napařim tomu co tomu patří. Strašná bída, která nenese žádnej žánr. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

drsný trucker a pravý cowboy clint a jeho okúzľujúca opica clyde, a jeden veľmi príjemný, oddychový a vtipný príbeh, kde to fašisti dostávajú v jednom kuse na frak :) obľúbil som si túto "jazdu" hneď a dokonca si clint získal späť trochu pošramotenú reputáciu (ale na staré kolená človek má právo urobiť pár chybných krokov). a nech sa stallone a schwarzzeneger schovajú - pretože clint ostane najlepším americkým drsňákom (po ňom sa mu vyrovná hádam už len bruce willis). ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychovka s už trošku starším Clintem Eastwoodem, kterej se tady fakt snaží a role mu perfektně sedne. Jediný co bych lehce filmu vytknul je trošku moc blbá banda motorkářů který tam Colint kažou chvilku řeže, skoro to až připomínalo filmy s Budem Spencrem a Terencem Hillem, kdy šefík nějaký bandy, vždycky dostaně nejvíc naloženo, ale zábava je to fakt paradní ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +fain opice, bezva hlášky, pěkné bitky -neudrží si tempo do konce, je to starší snímek/// Pokud tento film měl pobavit, tak to beru. Docela se to i zdařilo a občas jsem se i bavil. Od 7čkového hodnocení jej však dělí to, že mě až tolik nezaujal a v jednu chvíli jsem ho vnímal jen jako kulisu, což jistě není dobře. Ale co, dost věcí se mi líbilo, obsazení je mírně nadprůměrné, hudba je pro tento film vhodná. Jednoduše před 20 lety určitě hodně zábavný film, jen ho samozřejmě nesmím brát vážně./// Celkem 56%/// ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Bitkár Clint rozdáva údery a chlpatý orangután smiech. Takto šikovne sa dopĺňajú počas celého filmu a životy by rada skomplikovala banda nacistických motorkárov a priblblé policajné duo. Všetko sú to švihnutý magori, preto z ich stretov vždy vzíde nejaká srandovná scénka či hláška. Brucho vás od smiechu bolieť nebude, takže aj preto film radím skôr k priemerným snímkom v Eastwoodovej kariére. 60%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Tutilní skladba je z repertoáru Eddie Rabbitta. (Terva)
  • Scénář se ke Clintovi dostal přes manažera jedné z jeho sekretářek, který doufal, že bude moci film produkovat a že si hlavní roli zahraje Burt Reynolds, kterému jeho přítel Eastwood snímek doporučí. K tomu však nakonec nedošlo, protože Eastwood si jej uzurpoval pro sebe. (ClintEastwood)
  • Opičák Clyde se ve svém životě jmenuje Manis. (Terva)

Reklama

Reklama