Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako celok nakoniec za štyri. Aj za pomoci pôsobenia oxidu uhličitého. V podstate filozofická moralitka, či oveľa presnejšie amoralitka, o tom, že aj vrah je človek, pretože človek je vrah. A každý má svoj slabší, či horší deň. Nečakajte však extrémne zvraty, ako to už pri podobných britských detektívkach býva, ale iba si užívajte hercov a rozhodnutia ich postáv, ktoré všetko len zhoršujú. Samozrejme okrem jedného chlapíka čakajúceho v cele smrti na poslednú injekciu. Ten uvažuje zo všetkých najchladnejšie a najlogickejšie a nebudem sa čudovať, ak sa to v deň popravy nejako pokazí a tým pádom sa dočkáme aj ďalšej série. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tak rovnou píšu : 75-80% ... Takový ten "seriál" co za jeden večer prostě dáte. (4 díly) ... Musím uznat že zde bylo dost prostoru kdy jste měli nutkání to ukončit protože "bezvýznamné, bezmyšlenkovité konverzace" ... ale!!! To trvalo jen chvíli ... Vydržte! Vlastně hned v půlce prvního dílu se stane něco co vás už nepustí. Každopádně klaním se, klobouček dolů... Protože to nakonec bylo velmi povedené a prostě chcete vědět víc a chcete jít dál a na konci uz jen tupě čumíte co se to vlastně stalo, (kvůli jednomu stupidnimu flashdisku) ;D hodně zvratů a obratů a nečekaných situací a to je přece o co tu jde ne ... Povedený krátký seriál, rozhodně doporučuji. Bylo mi dokonce i velmi líto že končí. Nebo nekončí? ... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý seriál je jedna schizofrenní slátanina, která přepína mezi linkou v USA a linkou v Anglii. Ta USA je několikanásobně lepší, ale idiocie té britské táhne seriál dolů. Vrchol demence co si až pár minut na závěr hraje na chytrou a promyšlenou podívanou. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi líbil nejvíc, ta fleška od kostelníka solidně zamíchala karty všem zúčastněným, na jedné straně sympaťák David Tennant s rodinou vs. šílená úča a na druhé straně Stanley Tucci za mřížemi a jeho nové případy... Svižně to odsýpá, místy ad absurdum, protkáno černým humorem, občas za hranicí všeho, já si originality ovšem cením a tak hodnotím i ty blbiny v podstatě shovívavě, protože musím přiznat, že jsem se bavila... Každopádně si myslím, že by se dala vyhlásit nejprotivnější postava letošního roku, Dolly Wellsová se do toho tak položila, že jsem i já měla chuť vzít do ruky to kladivo.. Vrahem se může stát každý, stačí správná osoba, špatný den, dobrý důvod.. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadalo zajímavě, později už to tak slavné nebylo, postavy, zejména tedy farář a jeho žena, se chovali jako naprostí idioti, jako v nějakém rauši. Jejich oběť je a druhou stranu naprostá fanatička, která když uvidí dětské porno, tah nevidí, neslyší a nevnímá nic než to. Chvílemi jsem si přál, aby už ji někdo klepl. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama