Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutocny bizar a zlatanina, ktora bude fungovat, iba ak vsetky tie wtf-chovania a postoje postav uz v uvode akceptujete ako fakt, bez ohladu na skutocne fungovanie veci. Stanley Tucci sice vyzaruje vo svojej serialovej genialnosti myslienkovu dominanciu, avsak cele zasadenie a chovanie vsetkych okolo je tak umele a strojene, ze som to nemohol brat vazne. A domacnost toho "vikara"? Serial som dopozeral uz len vdaka rychloposuvu, pretoze rozhovory a spravanie sa vsetkych postav su ludsky uplne neprirodzene. A nie, nezachranil to ani Tennant a jeho "kukuc".  Moj dojem z dialogov a chovania postav, bol taky, ze ich neuveritelne a hlupo podriadili ustrednej opakovanej myslienke, ze kazdy je vrah v tych "spravnych podmienkach". Uz dlho som takyto "mish-mash" nevidel. Toboz od Britov. Zriedka sa mi stane, ze by som sa divackym nazorom tak vyrazne nestotoznoval s tunajsim cervenym 72%. Neodporucam. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

seriál který si na něco hraje a já bych moc rád věděl na co. Moffat opět přichází se sérií, která vypadá jak je strašně moc chytrá a zapeklitá, ale ve skutečnosti je spíš divná. Ještě beru tu Tucciho linku, protože on je sympaťák i jako trestanec a dietní Sherlock ale tu linku kde hraje prim David Tennant moc nepobírám.  Celá tahle linka, chování Tennantova pastora a jeho reakce na vzniklou situaci je totiž tak neuvěřitelná a bizarní, že i scénky od Monty Python dávají větší smysl. Ještě klika, že má tahle polouvěřitelná taškařice jen čtyři díly...60% ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Vcelku pútavo natočené a originálne vymyslené. Avšak psychologicky tam dosť vecí nesedelo. Okrem skvelého Davida Tennanta a výborne sekundujúceho Stanleyho Tucciho sme videli aj dosť priemerné herecké výkony, na aké som doteraz nebola v britskej produkcii zvyknutá a čo ma mrzí viac, vykonštruované dialógy, ktorým sa dalo ťažko uveriť. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Linie s chytrolínem byla trochu navíc, ale zase sloužila "k navádění postav", tak ok, přikláním se k tomu a rozhodně jsem si to užila. Ani na minutu jsem se nenudila, atmosféra parádní a herecké výkony taky - hlavně teda Dolly alias Janice, tu jsem chtěla praštit taky. // Svou absurditou a docela temnotou bych to tipla spíš na skandinávský počin, za mě teda super překvapení! 4,5* ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau! 4díly, u kterých jsem trnula co bude dál! Tucci je perfektní, dané situace jsou skvělé a je to pro mě ukázka toho, jak z jednoduchých každodenních činností může vzniknout obrovský trabl. Seriál mě ohromně vtáhl a přemýšlela jsem jako hlavní postavy - co bych udělala v té a té situaci...Jak bych se zachovala apod.  A ta úvodní znělka - po dlouhé době taková, kterou jsem nepřeskakovala ;) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama