Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (9)

Berlín (2023) 

Dokonalý způsob parazitování na fenoménu Papírového domu. 25% děje se věnuje loupeži a 75% je to čistá mexická telenovela. Většinu času se všichni chovají jako vypatlaná (nadržená) paka a dívat se je vyloženě utrpení. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Energie lásky (2023) (E01) 

Taková lehce schizofrenní podívaná. Vedle stylového “heist” nádechu a scén tu máme situace v duchu Berlín, úchylný stalker a jeho kecy o ženských. Vždyť je o 22 let mladší (takže jednoho otce už určitě má). Oplzlé, rádoby svůdné kecy (všech). Nuda a vopruz. Balanc 50:50. ()

Kotva a vlk (2023) (E02) 

Tohle je špatný. Většinu děje buď Berlín někoho balí nebo zbytek tlupy chlastá. Samotná příprava na loupež zabrala tak deset minut stopáže? Je sice fantastická, ale příliš krátká. ()

Postupka z embryí (2023) (E03) 

Tak je to definitivní. 10 minut “loupíme” a celý zbytek epizody je mexická telenovela. Má to 40 minut (bez titulků) jen pro představu. ()

Akvárko na zádech (2023) (E04) 

Epizoda kde se sice více něco děje a méně řešíme Berlinovo libido. Nicméně epizoda obsahuje více než malé množství vyloženě debilních momentů (co mě bytostně rozčilovaly). Rvačka v trezoru, psycho výlevy Damiána, celá situace s půjčovnu… ()

After Love (2023) (E05) odpad!

Od první chvíle idiocie… něco takhle vypatlanýho jsem nečekal. ()

Noc citronů (2023) (E06) 

5 minut stačilo a už mě to sralo… co to bylo v tom karavanu!? Nebo vrchní lobotom jako čeká od pipky co? Co to předváděl ten debil na záchodech? Tohle jde z kopce… ne… tohle padá z útesu. ()

Ohrožený slon (2023) (E08) 

Super zvrat! On má druhou rodinu! A pak to jak se piplají s pokojem, ale záběry z kamer asi nevadí… tedy dokud je spousta času. Když to hoří myslí jim to bravurně. Jediné (lehce) roztomilé je další recyklování známých postav. Jinak je to opravdu vypatlaná nechutnost. ()

Reklama

Reklama