Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Velký comeback Lindsay Lohan v podobě vánoční romcomové spatlaniny využívající ta největší klišé a nejnižší společné jmenovatele, které žánr nabízí, a představuje je v zoomer-friendly hávu. Sám o sobě takřka bezvýznamný, zbytečný, a tedy zcela ideální film pro Lindsay a její comebackový výkon, který fakt neponechala náhodě, skvěle pracovala s charakterem a "svou" ztrátou paměti, a připomněla, že comedy zvládá levou zadní i po pauze. LiLo nejen že je na celé věci tím nejpříjemnějším, ale doslova ji celou od začátku do konce táhne. Je nejen herecky velmi ve formě, ale zároveň i krásnější, než kdy jindy (fakt, děsně jí to sluší!), a to moc rád vidím. Snad jí tentokrát ten comeback vydrží. Mám z ní velkou radost, asi proto to velkorysé hodnocení. Lindsay je prostě sama o sobě důvodem pro hvězdičky, sorry jako. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem si film spíše protrpěl. Místo vánoční pohody přišel skřípějící vánoční příběh o superbohaté dceři hotelového magnáta a majitelé malého pensionu, který je před krachem. Pomůže ztráta paměti hlavní hrdinky? Trochu podobné filmu Přes palubu, jen ten je zábavou a romantikou někde úplně jinde..... ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Typický generický vianočný film, ktorý používa ideu opačnej Popolušky. To znamená, že bohatý spratek pochopí skutočné hodnoty pri náhodnej konfrontácii s obyčajným, ale za to úprimnejším životným štýlom. V hlavnej úlohe neodolateľná Lindsay Lohan, ktorá vyzerá ako Damian Lewis s kocovinou a bez charizmy. Ale všetko je to zafarbené do zeleno-červena, deti sú roztomilé a záporné postavy komické. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Krásný, milý vánoční film s Lindsay Lohan, které se povedl filmový návrat po několika letech. Romantická linka mezi Jakem a Sierrou se mi líbila, i to vánoční prostředí chaty, resp. penzionu. Negativně však hodnotím 100x zfilmovanou zápletku se ztrátou paměti. A také mi do příběhu nesedl influencer. Vše ostatní však bylo fajn, a tak dávám 3,5*. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netflix? Hallmark? Co nutí Netflix jít do těhlech vod? Na rozdíl od Hallmarku tu nemá Netflix "svý" herce, který ví co mají dělat a jak se tvářit. Neberte to tak, že chci Hallmark nějak chválit, ale když si pustím jejich film, ideálně vánoční, dostanu pokaždý totéž - sníh, nějakou vánoční atmosféru, tunu kýče, 2 tuny lásky a cukříčkový happyend. Vánoce na spadnutí tu ukážou Lindsay Lohan, která není hezká...a toho týpka, který není hezký ani sympatický. Copak zbyde? Pár scén jak z Přes palubu, ve kterých se bohatá fiflena učí domácí práce... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)
  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)

Reklama

Reklama