Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po údere do hlavy stráca pamäť a nachádza to čo celý život hľadala ale ani nevedela, že to hľadá. Herecké obsadenie: Lindsay sa nám po pár rokoch kokaínového ošiaľu vracia vo vianočnej klišé oddychovke. Chord Overstreet tou svojou prehadzovačkou vážne nikoho neoklame a to ešte nehovorím o tom neskutočne otravnom teplom manželovi hlavnej hrdinky. Prevedenie: Ja vážne nemienim tieto vianočné romantické veci zhadzovať ale jednoducho to nie je vôbec plnohodnotný film. 80% zúčastnených trpí vážnou mentálnou poruchou a zvyšok je rád, že sa dostal pred kameru tak tam niečo zahrajú. Lindsay pri každej snahe o emóciu v tvári rozvibruje vlnu botoxu, ktorá jej zdeformuje polku ksichtu. A ten jej manžel, ktorý pekne po Netflixovsku zastáva teplé kameo tak z toho je mi do plaču. Pocity: Pár vtipných scén. Nenormálne telo (okrem tváre), Lindsay. A presladený koniec, na ktorý sme všetci čakali. Vo mne vyvoláva tú emóciu ktorú som čakal od tohto filmu. Bohužiaľ prevládajú negatívne pocity čo je škoda. Pridaná hodnota: Scenáristicky odfláknutá vianočná odrhovačka s botoxovou Lindsay. 29% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nevím no... myslím,  že kdyby se to vzalo trochu za jiný konec, výsledek by byl o moc lepší. Vzít na postavě její stereotypní nešvar a ten zvýraznit mi u mladé bohaté dvojice nějak nesedělo. U Sierry jsem přemýšlela, kolik jí má být asi tak let. Hlavní dobrák mi zase přišel dost nemastný neslaný a kde se tam najednou vzalo zalíbení (scéna s koulí), jsem taky nechápala. Světýlka, vánoční kýč dobrý ale, stejně tam zase chyběla špetka toho něčeho... ne, že by jiné vánoční filmy nebyly stejné, ale tady to nízkým rozpočtem fakt nesmrdělo, tak proč ta parodie? ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príliš dementný Vianočný film pre ženy. Nikdy som nebol úplne fanúšikom Lindsay Lohanovej, ale celkom by som je prial comeback. Takýmito primitívnymi filmami to ale nepôjde. Romantika - nula bodov, žiadna príjemná atmosféra, len trápne pokusy o jednoduchý humor. Len výprava za niečo stojí. Síce to všetko pôsobilo umelo, ale pekne. Takže celkovo nuda a demencia. 4/10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan začíná po menší pauze opravdu pozvolna - v tuctovém vánočním filmu s ještě tuctovějším námětem, ať už jde o ztrátu paměti, či (sebe)uvědomění se toho, co je v životě to důležité a pravé. Vánoce na spadnutí trpí zejména jalovým scénářem a ne úplně šťastným castingem (hlavně v případě George Younga, který mi hodně připomínal Miraie), zároveň je to místy až tak přeslazené, až z toho skoro bolí zuby, teda, oči. Pěkné lokace a reference na Protivný sprostý holky to nezachránily. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nepraktická žena z bohaté rodiny….ztráta paměti….její všemi dobrým vlastnostmi disponující zachránce…..to vše v čase vánočním. Nevím, ale asi není potřeba zbytečně se rozepisovat, všichni víme, na čem jsme. Kupodivu mi tohle zasněžené béčkojidní klišé vyloženě nevadilo….samozřejmě za předpokladu, že sledujete tak na půl plynu. Každopádně, jestli se chce znovu nalezená Lindsay Lohan vrátit na hype kolem let 2003-06, tohle není úplně ta správná cesta. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)
  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)

Reklama

Reklama