Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

gojackill 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka, která začíná tím, že mladičká sympatická holka potřebuje sehnat peníze na nájem. Využije příležitosti vydělat si jednorázovým prodejem drog. Pak se to nějak posere a než se dozvíme jak její příběh skončí, tak se děj filmu vrátí na začátek událostí a vidíme tentýž jeden den z pohledu jiných postav. Nejdříve je to skupinka, která jede do Vegas, aby tam taky něco totálně posrala. Pak je tu ještě příběh dvou homosexuálů, nejslabší část filmu, po které jsem chtěl jít s hodnocením dolu, ale závěrečná scéna, která je absurdní a vtipná, to zase vytáhla. Propletenec na způsob Pulp Fiction, ale blíže má tento film spíše k Human Traffic. Naprosto pohodová záležitost s hezkými herci a hudbou, která potěší (Fatboy Slim, Massive Attack, Lenny KraviKravitz a další). Dokonce i ta Katie Holmes se mi tu líbila a to už je co říct. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří příběhů, které jsou zde odvyprávěny tak, že na konci zjistíme, jak a co o tom celém, se mi nejvíc líbil ten první (o drogách, hodně se mi zalíbila Sarah Polley, příběh mi - nevím proč, asi svou atmosférou - připomínal film "Helloweenská noc"), pak ten druhý (příběh podobný filmu "6 pohřbů a jedna svatba"). Ten třetí pro mne byl trochu sušší, ale zase to kompenzoval manželský pár policajta a jeho ženy coby horlivých amwayistů - dnes tady máme horlivce ze ZFP. Celé dohromady to tedy vytvořilo příjemnou zábavu na večer ať už s přáteli či bez nich. A ikdyž to není nic světoborného, v hlavě mám aroma tohoto filmu pořád. PS: Možná proto ta "Helloweenská noc". ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim, ale já si k tomuhle bijáku prostě žádnou cestu nenašel. Jo, místama jsem se zasmál, ale těch momentů nebylo zase o tolik víc než počet příběhů. Nejvíc mě zaujal elektronicky laděnej soundtrack, zejména v prvnim clubbingově orientovanym příběhu. Pak bylo taky fajn vidět tolik známejch tváří v jednom filmu. A to je společně s pár vtípkama asi všechno, co bych na týhle podivaný ocenil. Asi to bude taky tim, že jsem nikdy moc nebyl povídkovej typ a že jsem si z tady tolikrát vzpomínanýho Pulp Fiction na prdel taky nesednul. Třetí hodně slabá hvězda za filmařinu, soundtrack, několik hlášek a casting. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Při porovnání věhlasu a kvality mě nenapadá příliš mnoho filmů, o kterých se moc nemluví, ale zároveň mají skvělé tempo, našlapaný soundtrack a správně ujetý dějový pletenec jako právě Go. Ve výčtu bláznivých postav samozřejmě vyčnívá zvíře Olyphant a kráska Katie Holmes byla lehce zastíněná od Sarah Polley. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když si chce Simon vyjet na víkend do L.A., přemluví svoji kolegyni, aby za něj vzala šichtu v obchodě. Když se u pokladny objeví dva mládenci s tím, že by si chtěli koupit něco speciálnějšího, rozhodne se za Simona vzít i tento obchod. Ale nic není tak jednoduché jak vypadá - a když se něco může pokazit, tak se to také pokazí ... Tento film se skládá ze tří navzájem propojených příběhů, přičemž kvalitativně mají hodně sestupnou tendenci. U prvního (Ronna) jsem se bavil skvěle - hlavně při rozhovoru Ronny (Sarah Poley) s drogovým dealerem. Druhý příběh (Simon) mne bavil už o řád méně, ale přesto to bylo ještě docela v pohodě. Za to třetí příběh (Adam a Zack) mne nebavil skoro vůbec, a nějak jsem s utrpením čekal na závěrečné titulky. Když se to hezky zprůměruje, tak mi vychází průměrné 2.5 hvězdičky, a díky Sarah Poley a Katie Holmes zaokrouhleno nahoru... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)
  • Timothy Olyphant přišel za režisérem Dougem Limanem s tím, že jeho postava dealera by měla mít tetování. Liman to zavrhl, Olyphant ale i přesto přišel druhý den s tetováním z maskérny a Liman už neodporoval. (Ai.ma)
  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama