Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Go je skvělej film, kterej jsem viděl už dávno, ale už jsem si ho tak moc dobře nepamatoval, takže jsem si ho netroufal hodnotit. Teď se mi konečně podařilo ho vidět znovu a rozhodně to stálo za to. Jak už tady napsalo několik lidí přede mnou, tak při sledování si určitě vzpomenete na Pulp fiction. Mně to ještě trochu připomínalo Acid house. Ale Go má oproti oběma zmiňovaným filmům dvě velký výhody - ani na chvilku jsem se u toho nenudil a všechny 3 povídky jsou +/- stejně dobrý. Když se k tomu přičtou zajímavý herci a celkem dobrej soundtrack, tak mi to vychází na takový lepší 4 hvězdičky - 85% ---------- update: Pod vlivem alkoholu zvedám hodnocení na 5 hvězdiček. Ten film si to zaslouží a ještě k tomu dodávám - Mně se to líbilo VÍC než Pulp fiction. A teď mě klidně ukamenujte... ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka, která začíná tím, že mladičká sympatická holka potřebuje sehnat peníze na nájem. Využije příležitosti vydělat si jednorázovým prodejem drog. Pak se to nějak posere a než se dozvíme jak její příběh skončí, tak se děj filmu vrátí na začátek událostí a vidíme tentýž jeden den z pohledu jiných postav. Nejdříve je to skupinka, která jede do Vegas, aby tam taky něco totálně posrala. Pak je tu ještě příběh dvou homosexuálů, nejslabší část filmu, po které jsem chtěl jít s hodnocením dolu, ale závěrečná scéna, která je absurdní a vtipná, to zase vytáhla. Propletenec na způsob Pulp Fiction, ale blíže má tento film spíše k Human Traffic. Naprosto pohodová záležitost s hezkými herci a hudbou, která potěší (Fatboy Slim, Massive Attack, Lenny KraviKravitz a další). Dokonce i ta Katie Holmes se mi tu líbila a to už je co říct. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Go: příslib rychlého pohybu a zábavy. Těžko věřit, že je možné ho vyplnit se startem v zapadlé americké sámošce. Čtyři tragédi to ale ve třech volně propojených epizodách rozjedou na plné obrátky. Ať už je to podnikavá Ona, On postrádající jakýkoli náznak sebekontroly, nebo teplí Oni; všichni jsou spolu se zbylými zúčastněnými a skvělým soundtrackem zárukou vynikajícího tripu. Za podvratnost, černý humor a skvěle nechápajícího Olyphanta všechny palce hore. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří příběhů, které jsou zde odvyprávěny tak, že na konci zjistíme, jak a co o tom celém, se mi nejvíc líbil ten první (o drogách, hodně se mi zalíbila Sarah Polley, příběh mi - nevím proč, asi svou atmosférou - připomínal film "Helloweenská noc"), pak ten druhý (příběh podobný filmu "6 pohřbů a jedna svatba"). Ten třetí pro mne byl trochu sušší, ale zase to kompenzoval manželský pár policajta a jeho ženy coby horlivých amwayistů - dnes tady máme horlivce ze ZFP. Celé dohromady to tedy vytvořilo příjemnou zábavu na večer ať už s přáteli či bez nich. A ikdyž to není nic světoborného, v hlavě mám aroma tohoto filmu pořád. PS: Možná proto ta "Helloweenská noc". ()

ad 

všechny recenze uživatele

Pozor, hodnotím pouze originální verzi, kterou jsem před lety viděl v kině, nevím, jak bude film působit nadabovaný... Jinak, je pravda, že je plný samoúčelností a po zamyšlení je tak trochu o ničem, ale kouká se na něj dobře, někteří herci se snaží, dva tři dialogy jsou skvostné a hudba je velmi lahodící. Celé je to evidentně inspirované Tarantinovým Pulp Fiction, bohužel to postrádá jeho lehkost... ale pokus to je slušný a určitě stojí za shlídnutí. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Timothy Olyphant přišel za režisérem Dougem Limanem s tím, že jeho postava dealera by měla mít tetování. Liman to zavrhl, Olyphant ale i přesto přišel druhý den s tetováním z maskérny a Liman už neodporoval. (Ai.ma)
  • Představitel hlavní role Jay Mohr chtěl původně hrát drogového překupníka. (Ai.ma)
  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama