Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

choze 

všechny recenze uživatele

Nezávislá vánoční srandička pro mládež inspirovaná PULP FICTION. Scenárista hodil do hrnce pár rádobyvtipných historek o drogách a sexu plus pár tarantinovských bigmackáckých dialogů, rozdělil je do tří povídek, které nijak zvlášť rafinovaně propojil a Doug Liman vyzbrojený ruční kamerou ten guláš natočil svým typickým chladným a odcizujícím stylem. Kolem a kolem to není žádná sláva, nenajdete tu jedinou zapamatovatelnou scénu nebo hlášku a po dokoukání si nebudete pamatovat jméno ani jedné postavy, ale koukat se nato dá, už kvůli pestrému obsazení. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistý zařazením tohoto snímku do patričných kategorií ale na komedii mi to přišlo poměrně velmi slabé. Pár okamžiků, kdy se člověk pousmál se našlo, ale čekal jsem asi trochu více. Thriller? Ani náhodou a už tuplem ne nějaký zdrcující. Sám o sobě je snímek celkem slušný, ale není to zrovna případ toho, že by jste se na to chtěli dívat opakovaně. Možná škoda, že nedostal více prostoru Timothy Olyphant... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že by sa v scenári nenašli chybičky, ale celkovo ma príbeh prekladaný veľkou dávkou humoru zaujal. Tak Ritchieovsky vyskladané a uzavreté. Bavil som sa od začiatku do konca, najviac sa mi páčila epizóda, kde to chalani roztočili v Las Vegas. To nemalo chybu. Záverečné finále zaklapnutia mozaiky tiež potešilo, takže celkom spokojnosť. 70/100 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim, ale já si k tomuhle bijáku prostě žádnou cestu nenašel. Jo, místama jsem se zasmál, ale těch momentů nebylo zase o tolik víc než počet příběhů. Nejvíc mě zaujal elektronicky laděnej soundtrack, zejména v prvnim clubbingově orientovanym příběhu. Pak bylo taky fajn vidět tolik známejch tváří v jednom filmu. A to je společně s pár vtípkama asi všechno, co bych na týhle podivaný ocenil. Asi to bude taky tim, že jsem nikdy moc nebyl povídkovej typ a že jsem si z tady tolikrát vzpomínanýho Pulp Fiction na prdel taky nesednul. Třetí hodně slabá hvězda za filmařinu, soundtrack, několik hlášek a casting. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická akční komedie o řadě nešťastných rozhodnutí, několik dějových linek které se zaplétají jako vánočka. Není to nic zázračného, ale příjemně to utíká a objeví se tam hned několik obličejů, které jsou známé i po šestnácti letech. Trochu humoru a nadsázky nechybí, ale málo na to, aby to byla komedie a moc na to, aby to bylo drama. Kdybych hodnotil hned po filmu, asi bych dal trochu více, ale časem si člověk uvědomí, že ta našlápnutost není zase tak skvělá, když dozní. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Timothy Olyphant přišel za režisérem Dougem Limanem s tím, že jeho postava dealera by měla mít tetování. Liman to zavrhl, Olyphant ale i přesto přišel druhý den s tetováním z maskérny a Liman už neodporoval. (Ai.ma)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama