Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednou rváč z Jižáku, vždycky rváč z Jižáku. Sodomková postupně zjišťuje, že Tomáš Toman nikdy nebyl neviňátko, a odkrývá, co všechno následovalo po oné osudné noci, během které zemřel člověk. Proč se tehdy Toman nepřihlásil na policii hned? A povolí soud obnovu konání, nebo ho čeká dalších deset let za mřížemi? (Voyo)

Recenze (9)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vaše pravidelná dávka emocí! Drsný rváč, který pro ránu nejde daleko, brečí v náručí své zasloužilé matky. (Slzy tvý mámy v praxi.) Zarputilá novinářka si rozbíjí vztah. Cajti prozatím překvapivě korektní, přestože v tom hrabání se ve sračkách vyžírají to nejhorší. Na opačné straně koreknostního spektra stojí naopak státní zástupci, přesněji státní zástupkyně obecně. Soud neměl připustit její polemiku se Sodomkovou, když uprostřed řešení přítomnosti kamene začala plantat o animozitě Sodomkové ke Krausovi. Jestli to tak bylo i ve skutečnosti, tak se jedná o pochybení soudu. Fakt škoda té formy, i když chápu záměr. Dívat se na to ale nedá, což je škoda. Přesto zvýším hodnocení. Díky tomu, jak je vykreslen nezávislý soud. To s těma kohoutama je dobrý. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O  fous  lepší  než  první  díl . Nový  , drahý  obhájce ,  se  sice  snaží  ,  ale  efekt  je  předem  znám . Státní  zástupkyně   je  dobrá  mrcha  a  novinářka  jde  stále  za  svým  cílem . Napadení  řidiče  mu  nepřidá  na  obhajobě ,  ovšem  zase  se  dozvíme  ,  že  vlastně  tím  zachránil  kámoše . Nastupuje  nový  šéf  do  tisku  a  novinářka  si  o  tom  myslí  svoje . Takže  přišla  o  místo . Nedbal ,   zatím ,  stále  dost  dobrý  . Ovšem  jeho  uštvaná  máma ,  jen  stěží  hledá  sílu ,  jak  dál . A  ségra  vlastně  také . ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí pěticípou jsem ocenil fakt, že mě děj druhého dílu přece jen zaujal víc, než tomu bylo v předchozí epizodě. Tím u mě ale rozdíly proti pilotnímu dílu končí, protože negativa zůstala víceméně nezměněna, tvůrci je jen rozmnožili až příliš častými flashbacky, které mnohdy přinášely takové náhledy do minulosti, jež mě nikterak neobohatily. Hlavním problémem celého projektu je podle mého názoru to, že vznikl na Nově, která do něj (pochopitelně) obsadila celou řadu "svých" herců, zviditelňuje se v něm, kde může (taky pochopitelně), a jen mě utvrzuje v přesvědčení, že obě naše nejsilnější komerční stanice nejsou zrovna mým šálkem čehokoliv. / Poučení: I grázl může mít zlaté srdce a spoustu empatie na rozdávání. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem psal u prvního dílu, je čas na čtyři hvězdy. Bydžovská je hodně dobrá a státní zástupkyně si roli svině evidentně vychutnávala. Jestli při tom výkonu neměla dokonce nějakou extázi ;-) A ještě jeden kladný bod zmíním u novinářský Sodomkové. Naprosto úžasně poslala svého nadřízeného do prdele (potlesk na otevřené scéně) . U třetího dílu nejspíš nastřelím plný počet, prostor na to rozhodně bude. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama