Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Novinářce Magdaleně Sodomkové (Lucie Štěpánková) napíše z indonéského vězení Tomáš Toman (Jan Nedbal). Byl zadržen na útěku před českou spravedlností a tvrdí, že zločin, za který byl odsouzený k dvanácti a půl rokům vězení, nespáchal. Do vězení ho prý poslal chybný posudek soudního znalce přezdívaného Matematik zločinu. Je možné, že by se expert tentokrát přepočítal? Sodomková se do Tomanova případu noří a postupně zjišťuje, že na něm hodně věcí nesedí. Může ale věřit Tomanově verzi událostí? (Voyo)

(více)

Recenze uživatele Hombre8 k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Proč si někdo myslí, že utahaný scénář zakryje akčností kamery s vypnutým stabilizátorem a to v podstatě celý snímek? Jako že čím víc pruhů, tím víc adidas? Odsouzení nevinného člověka je samozřejmě velký průser a napsat a zfilmovat o tom příběh je jistě chvályhodné, ale díky zpracování to moc koukatelné není. Herecky nejlepší Vondráček. ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Vaše pravidelná dávka emocí! Drsný rváč, který pro ránu nejde daleko, brečí v náručí své zasloužilé matky. (Slzy tvý mámy v praxi.) Zarputilá novinářka si rozbíjí vztah. Cajti prozatím překvapivě korektní, přestože v tom hrabání se ve sračkách vyžírají to nejhorší. Na opačné straně koreknostního spektra stojí naopak státní zástupci, přesněji státní zástupkyně obecně. Soud neměl připustit její polemiku se Sodomkovou, když uprostřed řešení přítomnosti kamene začala plantat o animozitě Sodomkové ke Krausovi. Jestli to tak bylo i ve skutečnosti, tak se jedná o pochybení soudu. Fakt škoda té formy, i když chápu záměr. Dívat se na to ale nedá, což je škoda. Přesto zvýším hodnocení. Díky tomu, jak je vykreslen nezávislý soud. To s těma kohoutama je dobrý. ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Ale jo. Dobrý. Chyby odpuštěny. Forma nemůže vítězit nad obsahem. A tož včil to samé s Kramným, ni..? ()

Související novinky

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama