Reklama

Reklama

Pekelná bestie SS

  • Itálie La bestia in calore (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kultovní dílo drsného filmového subžánru. Zatímco farář plánuje s italskými partyzány záškodnické práce proti nenáviděným nacistům, v nedalekém vězeňském táboře probíhají nelidské experimenty. Krásná, ale nelítostná důstojnice SS, doktorka Ellen Kratsch (Macha Magall) tu mučí vybrané ženy těmi nejroztodivnějšími způsoby. S oblibou je nechává znásilňovat a zabíjet svým miláčkem, svou bestií. Napůl muž, napůl zvíře, udržovaný při životě vysokými dávkami afrodiziak, je vždy připraven vyhovět zvrhlé touze šílené doktorky. Jednoho dne se ale cesty partyzánů a nacistů střetnou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

...snad ani na svou dobu nemohl tenhle film šokovat každého. Čekal jsem obří čuňárnu od začátku až do konce, ale dostalo se mi průměrného příběhu s pár rádoby násilnými scénami. A žánr horror prosím smažte, jelikož u tohohle se bát není čeho. Boj mezi partyzány a Němci se nese převážně v rovině příprav, dohadů, rozprav a hledání. Když dojde na střet, ocitnete se rázem v jiném filmu - Velký flám, Stepující stonožka, Sedmá rota a ze všeho nejvíce asi Bažanti jdou do boje. Co předvádí obě strany, hlavně polosalta a podivné kotrmelce s přískoky partyzánů, mě dohánělo k nekontrolovatelným výbuchům smíchu. Zpestřením pak měly být asi scény zabíjení (bez krve) a mučení. No, každý film holt nemůže být Pasoliniho Saló. Zastřelení gumového novorozence, místo krys či potkanů si na odsouzenkyni pochutnávají býložravá morčata a zlatý hřeb všeho - znásilňování bez erekce! A aby všeho nebylo málo, tak v jednu chvíli se objeví obří červená svastika, po níž klouže stín kameramana i s jeho pomocníkem. Sečteno a podtrženo - více gore nabízí většina italských horrorů, co se týká sexu, dobrou volbou je třeba Tinto Brass. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takéto kúsky určite do odpadu nepatria. Sú svojské a určite majú svojich početných priaznivcov - a určite to niesu úchyláci. Začiatok navnadí na poriadnu dávku explicitného násilia a nahoty, ale čo čert nechcel, za pár minút sme vrhnutý do vojnovej akcie, ktorá pripomína nepodarený béčkový blud. Tieto dva žánre tu akosi dokopy nesadli. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V rámci nazisploitationu solídny priemer, ktorý je zjavnou variáciou slávnejšej Ilsy, pre mainstreamového diváka absolútna strata času. Luigi Batzella mal ako filmár značné rezervy a možno aj preto sa v SS Hell Camp sústredil najmä na násilné elementy, naivne si možno mysliac, že nadmerná brutalita odpúta pozornosť publika, ktoré tak snáď zhovievavo prehliadne hrubé nedostatky v rámci ktorých najviac bijú do očí slabé herecké výkony, biedne akčné scény a za vlasy pritiahnutý scenár, pojednávajúci o tom, ako krutí nemeckí náckovia masakrovali, mučili a znásilňovali civilné obyvateľstvo krajiny svojho hlavného politického a vojenského spojenca - Talianska. Pomyslenie na to, že by sa Nemci na území svojich verných fašistických druhov dopúšťali zverstiev ako je vraždenie mladých dievčat či dokonca batoľaťa a že by si tu zriadili experimentálnu stanicu na vykonávanie nehumánnych pokusov na vidieckom ľude je pomerne absurdná a z historického hľadiska neakceptovateľná. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film o znásilňování, mlácení a válce. Tohle se nepovedlo ani jako horor ani jako válečnej film. Scény se znásilňování tím mutantem, bylo trapný nejenom že se ten idiot ani jednou netrefí, ale je to takovej dement že to snad nemyslej vážně. Ženský jsou poměrně pěkné, ale ty bobry... Fuj. Ta "velká" válečná sekvence byla příšerná každej padal na zem aniž by měl v sobě díry, takže nevím jestli jen skákaly nebo umíraly. Tohle je taková sračka že jsem měl co dělat to dokoukat. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný film:) Je druhá světová a němci zase někde páchají sviňárny, tady konkrétně kdesi v italských horách na obyvatelích místního městečka. Ty svůj krk ale nehodlají prodat tak lehce a dají se na partizánský odboj. Takže hlavní náplní filmu je boj nácků s partizány, no a až na vedlejší úrovni zájmu jsou ty sviňárny. Doktorka SS (o dost chudší obdoba Ilsy) se snaží vypěstovat nadčlověka (ehm), jenže zatím má jen v kleci zavřeného, nějakou sračkou nadopovaného nadržence, kterýmu předhazuje jednu holku za druhou aby je ušukal k smrti. Tohle jsou asi (spolu s totálně dementníma akčníma scénama) nejvtipnější chvilky celého filmu, protože tvůrci se ani neobtěžovali nějak zakrýt opičákův povislý úd a tím pádem klátí úplně naprázdno a tváří se přitom jako největší chlívák a jeho oběti jako nejvíc ušukávaný k smrti....:) SS Hell Camp je úplně o hovně, ale chvílema je to aspoň nějaká zábava (celková míra zábavnosti tak 5/10). A nečekejte moc násilí nebo krve nebo nechutností, ani moc nahoty. You're an obscene whore, that's what you are. If all italians were like you, no one would come here to make war. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • V Anglicku film distribuovali pod názvom “The Beast In Heat” a v októbri 1983 sa dostal až na zoznam tzv. "Video nasties". V dôsledku toho musel byť z domáceho distribučného trhu úplne stiahnutý. (Kusko.t2)

Reklama

Reklama