Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

DvoRSTA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo. Nechápu, jak tenhle sranec mohl dostat dotaci z fondu kinematografie. Z filmu si máme odnést nějaké moudro či zamyšlení. Odnesl jsem si lobotomii mozku a pocit, že mám pít pouze OXO tea a další sračkoidní značky. Děj se psal zřejmě podle toho, kdo ten den nasral režiséra nebo s ním jebal. Z influencera herce neuděláš, protože influencer umí hrát pouze tak dlouho, dokud mu to aplikace dovolí. Kdyby se ten sranec nenatočil, tak mohlo za ty peníze z fondu vzniknout něco lepšího, než 2 hodinový teleshopping.    Děj: sračka | Obsazení: chce se mi zvracet | Celkově: já viděl peklo ()

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofálně hrozné. Přestože samotná forma natočení je čistě průměrná, film trpí primárně naprosto tragickým scénářem a dialogy. Viděl jsem Triassic World od Asylum, kde klonovali dinosaury kvůli orgánům. Viděl jsem všechny díly Žralokonáda. Ale tady jsou téměř všechny myšlenky i to, co postavy vypouští z úst, mnohonásobně horší. První půl hodinu jsem musel pravidelně zastavovat, abych zpracovával, co za repliky na mě postavy chrlí. Nejhorší na tom je, že tady nefungují ani technické základy, jako je správný mix zvuku, a chybí tu jakékoliv originální záběry kamerou nebo alespoň náznak napětí. Je tu jen pár herců, jejichž výkon se dá sledovat, a je paradox, že Speaker je mezi nimi. Tenhle film je zkrátka definicí toho, co by se na ČSFD mělo hodnotit odpadem, a mně zkrátka nezbývá nic jiného, než mu jej udělit. ()

Reklama

MrHlad odpad!

všechny recenze uživatele

Sbírka filmových klišé zabalená do průměrného vizuálu s trojicí influencerek, které bolestivě zjišťují, že dělat voloviny na tiktoku z člověka herce neudělá. Product placementem přeplácané balancování na hraně mezi nudou a trapností může zaujmout snad jen diváky, kteří mají rádi alespoň jednu z představitelek ústředního tria. Ostatním tahle ochotnická show nemá co nabídnout. ()

PanPyzamo odpad!

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem přemýšlel, ale nakonec přeci jen bohužel házím odpad. Počkal jsem si den a stejně si tak říkám, že to ve mě nic nezanechalo. Od začátku až do konce jsem nějak nebyl zaujat. Příběhově mě to nevzalo. Influencerky se určitě snaží, ale šlo podle mě vidět, že holt opravdoví herci vedle nich jsou na tom lépe, ale nechci tady influencerkám nějak nadávat. Jen mi to přišlo celé takové zbytečné. Skončilo to a já neměl nějaký pocit, že jsem si z toho něco odnesl nebo tak něco. Nechci spoilerovat, ale některé situace mi připadaly takové nereálné. Zkrátka mě to nechytlo a nebavilo. Nedoporučuji. Nikomu. Ani fandům zde vystupujících influencerek. Pokud si pustíte jejich TikToky, tak podle mě uděláte lépe. Ve filmu jim to ale podle mě moc neslušelo nebo aspoň ne zde. Mě to vůbec nechytlo. 0/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Možná to bude vypadat, jako klasické „za mého mládí byla tráva zelenější“ zapšklého boomera, který nechápe dobu, v které se víc než poctivou prací dá vydělat tanečky na TikToku, ale tohle je špatně od Andulky po Žížalu. Špatně napsané, špatně (v případě hlavní influencer trojice příšerně) zahrané, špatně natočené, špatně vytřené podlahy, špatně doplněné regály, špatné známky na vysvědčení, špatně všechno. Jenom jedna poslední otázka a pak už jenom rychle zapomenout. Pro koho byl tento „laureát“ Českého lva natočen, když se mu smějí i náctiletí hltači sociálních sítí? ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na filmu se podílelo 900 komparzistů. (ČSFD.cz)
  • Sponzoři filmu s umístěným product placementem jsou mimo jiné Metropole Zličín, Crocodille ČR se svou Bageterií Boulevard a 360Pizzou, automobilka Dongfeng, klub Duplex, Oxo Tea nebo oblečení Lelosi. (machonza)
  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)

Reklama

Reklama