Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajná výzkumná laboratoř, ve které probíhá výzkum pro větší dobro. A o zisk samozřejmě vůbec nejde. Je dokonale zabezpečená a nic se nemůže stát. Až na to, že stane. Obchodník Steven Hagen a jeho asistentka Bridget jsou na prohlídce výzkumného zařízení provozovaného Dr. Marisou Martinelli, ve kterém ona a skupina vědců naklonovali dinosaury a plánují je použít pro výzkum nemocí a případně transplataci orgánů, kvůli které je dinosaurům podávána lidská DNA. Jenže když jeden z dinosaurů uteče, čeká hrdiny filmu pořádný adrenalin. A taky spousta řevu, běhání, krve a utržených končetin. Všichni rozhodně živí nevyváznou. (TV Prima)

(více)

Recenze (17)

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Filmoví tvůrci se pokusili navázat na veleúspěšnou sérii filmů započatou Jurským parkem, ale vůbec se jim to nepovedlo. Scénář je ubohý, animace žalostná, omezený rozpočet je patrný na první pohled. Extrémně nízké hodnocení filmu o něčem vypovídá a komentáře uživatelů to jen podtrhují. Věděl jsem tudíž, do čeho jdu. Hned na začátku filmu se objevuje drobná černovlasá holka s kroužkem v nose. Vypadá jako typické žrádlo pro dinosaura. Předpokládal jsem, že bude sežrána jako první. Vydala by tak na dvě sousta a její nosní kroužek, který by uvíznul dravci mezi zuby, by zvíře znechuceně vyplivlo. Aspoň kdybych psal scénář já, tak by to takhle bylo. Namísto toho... Ale nebudu víc prozrazovat, aby diváci nepřišli o překvapení a mohli žasnout, jak se dá zmršit námět, z nějž by při troše invence mohl vzniknout průměrný nebo i dobrý film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Všem je asi jasné, že když nějaký film pochází z distribuce společnosti Asylum, nemůže očekávat kousek nominovaný na Oscara. S tím je potřeba do toho jít a potom se nedivit, že se díval na céčkový brak. Oni ani nic jiného netočí (čest těm pár světlým výjimkám), ale většina jejich filmů jsou prostě paskvily, s debilním scénářem, otřesnými triky, stupidními postavami a bizarními situacemi či tvory. Tento se od nich až tolik neliší, ovšem je potřeba říci, že vyložená katastrofa to rozhodně není. Já zázraky nečekal, takže zklamán určitě neodcházím. Protože od Asylum už toho mám nakoukáno opravdu dost, dovolím si tvrdit, že Triassic World rozhodně nepatří mezi to nejhorší, co tato společnost vytvořila.   Poněkud vtipné mi přišlo už jen to, jak zde pojmenovali svůj druh dinosaurů (Gojirasaurus). Že by pocta? Stejně tak si nešlo nevšimnout několika obšlehnutých scén z Jurského světa a jeho pokračování. Navíc samotní prehistoričtí predátoři nevypadali zas až tak hrozně. Čekal jsem mnohem horší digitální patos – tihle byli ještě vcelku roztomilí. Dokonce se tu dočkáme i pár momentů, ve kterých se na scénu dostavila sama paní atmosféra (samozřejmě bez napětí), mrtvých tu bylo taky dost – umělou krví se rozhodně nešetřilo. Jasně většina postav byla nesympatická, chovaly se debilně – no ta jejich šéfka byla přímo odporná (Hayley J Williams vážně není můj typ)…30% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že od snímku „Triassic World“ není možné čekat, že by to bylo něco skvělého, že by to bylo něco velkého, skvělá podívaná. Je to podívaná celkem obyčejná, bohužel si tvůrci nedali záležet na ničem. A scény, kde se jen kecá, vás prostě brzy přestanou bavit. Ve snímku s takovým názvem chcete dinosaury, ale ty skoro nedostanete. A jejich interakce s lidmi je logicky celkem špatná. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to s největší pravděpodobností bude klasická odpadová záležitost, takže jsem doufal, že když už nic, tak že se alespoň trošičku pobavím. Nakonec se z toho vyklubala nevtipná, vážná adaptace Jurského parku, nebo možná lépe řečeno variace na něj, pochopitelně v extrémně nízkorozpočtovém provedení, takže zde máme nesympatické herce, špatně zahrané a napsané postavy, příběh, který nedává pražádný smysl, nudí, absolutně nemá čím zaujmout, kdy i ta necelá hodina a půl se zdá jako věčnost. Abych filmu ale úplně nekřivdil, tak dinosauři většinou nepůsobí, jako by je vytvořily děti v malování, což je u tohoto typu filmu hotový zázrak. Každopádně mimo tento aspekt, který film jako celek v žádném případě nespasí, je to víceméně standardní zástupce svého žánru. Nemám co hodnotit. 0/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V parku Triassic chovají zhruba 6 dinosaurů, aby v nich pěstovaly orgány pro lidské transplantace. Aby ty dinosaury vylepšily a nemusely čekat tak tam cpou do nich jakési sračky a jedy a dělají je lepšími pro výzkum. Jednoho dne jeden unikne a oni tam zůstanou uvěznění. Z těch asylumovek průměrný počin (nepatřím mezi ty co si musí honit něco na tom, že vidím Asylum dávám odpad a dělám si na tom dobře jako uživatelka Asia Power u filmu He´s Out There), který je koukatelný. Plusy jsou ty, že se to hned ze začátku rozjede a nějak zde není moc vaty, docela slušné gore a vzhled dinosaurů není z nejhorších (když to porovnáte třeba s těmi v Raptor Island) mínusy jsou naopak v tom, že to nedává moc smysl (cca 6 dinosaurů a ochranka v počtu zhruba 5 lidí zabezpečení zpočívá v tom, že jich tam zavřou a nemůžou se dostat ven a pustí do nich plyn). P.s. 1 zásadní chyba ve filmu je zde řečeno, že mají policisté zabezpečit prostor kdyby náhodou ti dinosauři utekly ven a na konci si jde normálně všimnout , že tím prostorem projíždějí auta (a policejní to nejsou ani omylem) P.s.2 Nevím jestli my to uniklo nebo ne, ale co se stalo vůbec s tím doktorem co zabil toho dinosaura tou vrtačkou nějak sem nepostřehl, že umřel ()

Galerie (90)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama