Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

Matyeos 

všechny recenze uživatele

Britský bulvár bez soudnosti šikanuje Meghan a systém oddělených mediálních kanceláří královské rodiny řešení problému nepomáhá, ba naopak, přímo škodí. I přesto, že člověk dokáže s touhou páru po svobodě a klidu sympatizovat, zůstává mu v puse hořkost z paradoxu jejich utrpení v rámci privilegovaného statusu, sebemrskačství a neschopnosti se nad věci více povznést. ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Netflix se inspiroval u HBO a jeho pseudodokumentů o Jacksonovi a Allenovi, kde jsou pečlivě vybráni lidi, kteří budou kydat špínu, ale z protistrany nikdo nepromluví (členové královské rodiny odmítli, ale to neznamená, že nemohli mluvit jiní). K celému jsem přistupoval nezaujat, jelikož jsem o tomhle sváru moc nevěděl. Během krátké doby mi Megan (která mi dříve přišla milá) dokázala, že je to uplakaná, věčně fňukající a rozmazlená holka se sebevědomím velkým jak Everest. Ve skutečnosti, pokud nejste černý či homosexuál, pak jste bílej hajzl a ještě hůř snad máte ještě titul. Nekonečné plivání, které je obhajováno "důkazy" které jsou vytržené z kontextu nebo úplné spekulace, které znějí věrohodně, pokud je předložíte jako jediný možný způsob pravdy. Pokud se někdo přivdá do královské rodiny, musí vědět, co ho bude očekávat, neboť čte tisk a jistě ví, co se píše o ostatních z této vládnoucí rodiny. Jsem však rád, že Harry zde vystupuje spíše neutrálně, je vidět, že má své blízké rád a sám je hlavně rozervaným člověkem, který neměl lehký život (od úmrtí maminky po princovské povinnosti), proto hledá hlavně klid a lásku. Je však silně zmanipulován ženou, kterou miluje a chce ji podporovat. Megan je Yoko Ono rodu Windsorů. A třešničkou na dortu je její neustálé zpodobňování k princezně Dianě, což je extrémně neuctivé. ()

Reklama

tereez 

všechny recenze uživatele

Kristova noho, to byla opakující se nuda, ale tak aspoň jsem při tom stihla spoustu dalších věcí. Tak nějak mi z jejich vystupování vyplývá, že určitou míru pozornosti a dramatu oba k životu potřebují, a tak nezbývá, než se těšit, až jim za 5 let nabídne Netflix účinkování v něčem obskurním typu Výměna manželek, kde nám konečně ale už finálně budou moci říct šokující pravdoucí pravdu o tom, že je britskej bulvár jeden z nejdrsnějších a že pozice v britské monarchii jsou spíš celoživotní nevděčná práce než luxus na kolečkách. No šok, vůbec jsem to nečekala, nikdy jsem o ničem podobnym neslyšela. Omfg. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, v tomto prípade účel znesvätil prostriedky. Príliš jednostranný dokument aj napriek faktu, že kráľovská rodina sa odmietla vyjadriť. Hodnotovo nastavený tvorca takýto paškvil nevypustí do sveta bez toho, aby sa mohli vyjadriť všetky strany. Takto mi to len prišlo ako hlavne Meghanino kydanie na kráľovskú rodinu a monarchiu ako takú, aj keď je možné uznať, že isté momenty rozhovoru môžu vyznievať dôveryhodne. To ale nie je ospravedlnením za to, že niekto potreboval zarobiť. Škoda toho, čakal som niečo hodnotnejšie. 40 % ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Dodívala jsem se do konce, akorát to bylo unguilty torture. Milovníci královské rodiny se o rodině moc nedozvědí. Jenom, že Meghan neměla s královnou problém ( dodatečná editace po její smrti?). Špína se kydá hlavně na staršího bratra a Kate. Nepodložené spekulace o závisti a mediálním boji. Asi jim nedošlo, že kolem zásnub, svatby apod. byl největší zájem a pak už média zajímají jenom přešlapy a skandály? A zbytek je reklama na rasismus. Adorace všeho černošského pod záminkou antirasismu. Jakákoliv kritika je rasistická. Tento pár se odstěhoval do Kalifornie za účelem soukromí, a proto píše knihy a vydává dokumenty. Asi bude H&M druhá sezóna o tom, jak se strhla mediální lavina po tomto dokumentu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno