Reklama

Reklama

Gen V

(seriál)
Trailer
USA, (2023–2024), 14 h 7 min (Minutáž: 39–59 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Ze světa seriálu The Boys vychází Generace V, strhující nový seriál, jenž se odehrává v jediné americké škole pro superhrdiny. Tito nadaní studenti otestují své morální hranice při soupeření o nejvyšší hodnocení na univerzitě a možnost přidat se k Sedmičce, elitnímu týmu superhrdinů Vought International. Když vyjdou najevo temná tajemství školy, musí se rozhodnout, jakými hrdiny se chtějí stát. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele wampyrelli k tomuto seriálu (2)

První den (2023) (S01E02) 

Jeeesus, don't cut yourself on that edge, series. Působí to na mě jako dost nezvládnutej grimdark. Tyhle věci potřebuju odlehčit humorem, klidně drsnějšim. První série The Boys tohle celkem měla, ale tohle mi moc nedává. Nejsvětlejší barva morality je tu tmavě šedá, a neni to ani vtipně stylizovaný (jako některý jiný komiksy), ani to neni realistický. Takový bradavice, kde všechny čtyři koleje jsou Zmijozel, to mi nepřijde uplně moc zábavný... ()

Strážci Godolkinu (2023) (S01E08) 

Celej díl super. Cliffhanger na konci ubohej. Žadný příběh není v sérii uzavřený. Nemám důvěru k seriálům, co neuzavírají příběh. Obecně málokdy seriály vědí, co s tím dál. Vytvořit cliffhanger umí každý, ale dokázat uzavřít příběh na úrovni je velké umění. A tvůrci to v téhle sérii nedokázali, nebo se o to možná ani nepokusili, aby si spolehlivě udrželi diváky do další řady. Ale já tyhle metody nemám rád, tak se asi nebudu zatím hnát za "mrkví na provázku" a počkám až vyjde seriál celý. Jestli ho nedokážou uzavřít, tak se na něj nebudu dívat, příběhy bez konce mě nezajímají. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Reklama

Reklama