Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná americká rádobykomedie. Přemýšlím, kam se ta vtipnost ztratila? Všichni o ní píší, ale kde nic tu nic. Shruntí: Námět dobrý, rozpracování špatné, dialogy (či snad úprava dialogů nebo překlad) nezajímavé, herecké výkony slušné (hlavně pro obdivovatelky Mela), poselství nulové. Snadno zapomenutelný film. Zajímavé komentáře: Tetsuo, kinej, FateKEEPER ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak konečně nastal onen slavný den a největší tajemství vesmíru, ženská mysl, bylo odhaleno i mně. Mel se zde představil v docela atypické roli, kde si zahrál obrovského ženského svůdníka. Docela to klukovi šlo. Trošku mě zarmoutila přemíra nehezkých slečen. Mému oku se zalíbila snad jen ta šedá myška se sebevražednými sklony. Pár vtipných momentů se najít určitě dalo. Bohužel je tato komedie šíleně schématická a naprosto předvídatelná, což ji škodí na kráse. Taktéž si myslím, že zkrácení o nějakou tu půlhodinku by filmu rozhodně slušelo. Nicméně jako kulisa k dobrému pití a ještě lepší společnosti snímek poslouží znamenitě. Lepší 3! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ach Bože. Podívala jsem se na jeho penis. Snad si toho nevšiml." Ale všiml, protože myslíš moc nahlas. Já bych se tedy zbláznil, kdybych slyšet všechny ženský myšlenky kolem sebe a rozhodně bych z toho nedokázal vyvodit žádný pozitivum. To Nick se v tom naučil chodit, což mě hodně bavilo a vzbudilo i závist, protože já bych při sexu rozhodně nedokázal zpracovat potřeby partnerky. Jsem rád, když občas zpracuju ty svoje. A už vůbec bych nechtěl vědět, co si o mě ženy myslí. Nakonec jsem rád, že se v tom šílenství depilovaný Nick nepokusil oběsit na svým penisu a místo toho mi přinesl spoustu zábavy. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Poviem vám pravdu, herecky je to pre mňa rozpačité, lenže som sa zabavil. Tak ako píše užívateľka Marina111 človek väčšinou nemyslí v slovách. Preto je tento film trošku smiešny, ale mal nápad a hlavne to je vtipný nápad, z čoho potom vzniká takáto milá fantasy. Nuž chlapi, chceli by ste aspoň občas vedieť, čo si ženy myslia? Myslím, že to každého z nás niekedy napadlo, keď sme nevedeli ako si počať. Film má však fajn hudbu, myšlienky a poučenie. Také americké a sladké na sobotné popoludnie. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete přijít na to, po čem ženy touží, na tenhle film kvůli tomu koukat nemusíte. To udělejte v případě, že si chcete večer osvěžit nenáročnou, občas i vtipnou romantickou komedií. A ani mi tentokrát nevadí asi nejdelší skrytá reklama, co jsem ve filmu zatím viděl. I když skrytá je v tomto případě hodně jemný výraz. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 182,8 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 374,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama