Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsou tam vtipné momenty (např. vše s Ostravakem Zvěřinou), což je předpokládám zásluha Petra Kolečka. Kazma je ale nesnesitelný trapák, a všechen "přesah do reality" vyvolává u lidí 20+ jen nechápavé pohledy. Film tak vejde do dějin jen kvůli "obdivuhodnému" výkonu, že prodal za víkend čtvrt milionu vstupenek, protože se lidi snažili vyhrát nevyhratelnou soutěž, a pak vyklidil žebříčky stejně rychle, jako se objevil. ()

fuxoft 

všechny recenze uživatele

Zcela smyšlená (s fiktivním dějem a herci) parodie / pocta hollywoodským filmům, která se snaží používat různé prvky skutečných událostí a vůbec se jí to nedaří, takže nedává žádný smysl ani sama o sobě, zcela izolovaná od reálného Kazmy a jeho akcí. Reklamní kampaň plná tajemství a narážek jen kamufluje to, že film žádný zajímavý obsah nemá. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Promo tohoto snímku je vlastně geniální. Jenže ten snímek je sám víc promo akce než film. Sebeshazující humor pomohl taky a nenudilo, ale suma sumárum jen nemastná neslaná óda na sebe, byť reklamní tah byl vlastně velmi originální... Jen otázka, jak to všechno zaplatil... A jo, po kině to stejně hodně ztratí na filmové hodnotě a nebude to mít co říct. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Do kina chodím výjimečně, ale tenhle film jsem se rozhodl vidět v jeho premiéře. Kazmu a jeho One Man Show sleduji od samého počátku a velice ho cením za to vše, co se svojí show dokázal. Teď se rozhodl natočit film a já šel do kina s obavami. Avšak mé obavy se po chvilce rozplynuly, Kazma to znovu dokázal a i ve filmu nám předvedl další velkou show! Tentokrát však i s hranými pasážemi, aby divák příběh lépe pochopil. Jestli vše, co ve filmu zaznělo, je pravda, tak je Kazma opravdu machr! A celý film věnoval své ex Andree Kalousové, kterou evidentně pořád miluje, to je od něj hezké. A samozřejmě jak je u Kazmy v poslední době zvykem, i zde čeká na diváky soutěž, a to o rovný 1 milion amerických dolarů! Celkově mě film opravdu bavil a těch 100 minut v kině mi uteklo jako voda. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatický až fyzicky odpudivý, hrabivý, samolibý slizáček z vidlí a bezskrupulózně účelový monetární pseudoaltruista, který by se bez asociálních sítí a tamější kohorty mentálně atrofovaných proletářských dětí a jejich neméně obdařených rodičů dostal na výsluní před objektiv leda tak jako šikanovaný faciální model fotosoutěže o nejhnusnější prdel roku, se příznačně zaprodanecky a akulturně stylizoval do krutopřísného emeryckého borečka a lá Browns brothers, čímž si splnil český sen, samosebou strhal všechny rekordy nejsmrdutějších bulvárních žump a vyvolal masové lopatí orgie cerebrálně malomocné většiny našich lůzrů a hnojů. Chápu, že u včel svědí prostředky a touhle pícninou se k prasknutí nažrala všechna hovada včetně toho „tak úžasného a tolik originálního“ paautora a genitálního marketéra blahoslavených, jenž nad sebou samým dozajista i nepokrytě vyhonil, protože je to určitě ten největší a nejchytřejší frajer, jakého zná. Ovšem fuckt, že tohle přitroublé, trapákovské a asociálně vyhajpované ONEFREAKSHOW, plné děsně vychlazených emeryčtinismů mezi českýma solvinama, posralo v kinech i opravdové a někdy vydařené filmy s kulturní hodnotou, je opravdu smutnou vizitkou slzavého údolí Planety opic. Jak zde trefně poznamenal pan Arzenál, je až věčná škoda, že ten mamonářský pamrd nedostal i tolik „kreativní a originální“ krysařský nápad, a tomu dobytku to kapesné nakonec fuckt nerozházel nad Macochou. Raketově by ihned plošně stoupl intelekt národa! A pro šťastný konec by to nad tou propastí ještě chtělo jako třešničku „Kellnerův gambit“, tedy tragickou nehodu rozhazovačného vrtulníku s genitálem na palubě. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • V čase 16:10 zazní tzv. „Wilhelm Scream“. (Petsuchos)
  • Mezi závěrečnými titulky můžeme vidět krátký film Tajný zákop (2023), který tvůrci natočili souběžně s tímto filmem. (griph)
  • Soutěž o 22 milionů Kč spojenou s filmem nikdo nevyhrál, neboť čas hry vypršel. Hra skončila v pondělí 25. září 2023 v 18:00 hodin. Veškeré oficiální vysílání na kanále Kazmy kromě šifry bylo vypnuto přesně v tento moment. Na ukončení hry se u trezoru objevil Kazma osobně. (Petr.Penicka)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama