Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

dawsoo

Ale on to podporuje, místo toho, aby něco změnil.. Za mě zbytečný film.. Nuda.. Kazma kopat uhlí hluboko pod zem a přejdou ho voloviny..

dawsoo

dawsoo (hodnocení, recenze)

V něčem je tohle dílo perfektní,pěkně zobrazuje tuhle dobu kdy končí civilizace, kdy pravda je lží a lež pravdou,podvod cností a poctivost k smíchu. :)

na příspěvěk reagoval rounen

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Film jsem viděl až teď. Podíval jsem se na něj zejména proto, že mám pár známých co na to vyrazili do kina a tvrdili mi jak hrozně super to je.. I když věděli, že je to jeden velkej podvod.. 

No a jsem dost zklamaný. Několik věcí od Kazmy jsem už viděl a byli celkem fajn, ale tohle bylo slabý po všech stránkách. Účel, napálit celý národ, to sice splnilo. Čekal jsem však, že to bude provedeno daleko lepším a zajímavějším způsobem..

Tohle opravdu nestálo za nic. Dávám 1* za to jaký boom tenhle film dokázal vyvolat.. Škoda jen, že ten snímek opravdu nestojí ani za ten čas, který mu věnujete po dobu jednoho shlédnutí.

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Tyvolejakovole ten chlap je tragickej. Půlka lidí ho prokoukla že je to vlastně debil kterej jim ty prachy stejně nedá, začaly to celý ignorovat, tak si kašpárek vymyslel že to hodí z letadla aby si zase získal pozornost.

Kdyby nebyl takovej debil, tak by mi ho bylo i líto ale že takhle žebrá o pozornost tak by se měl jít spíše léčit.

Musí mít hodně smutný život.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Fascinující kolik fanatiků je schopno tohodle člověka bránit.

Chápu že je to šou na lidi a od samého začátku podvod na lidi, to muselo být jasné každému kdo viděl třeba jen 3 díly "KazmaShow" ale pořád jej všichni brání že ty prachy nikomu dávat nemusí. Naivita lidí je neskutečná.

Pokud někdo opravdu věřil že ty prachy má šanci kdokoliv vyhrát, snad už otevře oči a pochopí že tento člověk asi není úplně tak "svatý" jak jej jeho fanoušci vidí.

 

Ovečky mu  nasypaly do kasičky další milionky ve slepé víře ve výhru. Mám pocit že ta degenerace lidstva probíhá rychleji než se čekalo (Absurdistán dokazuje že je lepší než Nostradamus)

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Slasher

Statisticky vzato, cokoliv nad tisícovku se považuje za dostatečně reprezentativní vzorek pro Českou republiku. Hodnocení ONEMANSHOW ale není reprezentativní hned z několika důvodů: hodnotí to lidé, kteří film neviděli (mezi první dvacítkou vidím minimálně jednu osobu); hodnotí to lidé odpadem hlavně proto, že nesnáší Kazmu, a pak lidé, kteří to "vykompenzovávají" pětihvězdama, tj. dochází k dalšímu zkreslení; hodnocení je pofidérní i proto, že součástí soutěže bylo kladné vztahování se k dílu a dalším souvisejícím věcem (vč. product placementu), takže někdo mohl napálit vysoké hodnocení, protože doufá ve výhru. To vše je ale věcí hodnotících (potažmo pochybnosti Kazmova projektu), ne počtu. 

TAMEHEMP

TAMEHEMP (hodnocení, recenze)

Cue1

tak jestli ti prijde v pohode tvrdit o filmu, ktery jsi nevidela, ze je to na spachani samovrazdy, tak okej :D prachy davaj lidi na daleko vetsi kraviny a me by nikdy nenapadlo, abych ja se z toho hroutil... :)))) seriozni zdroj je jedinej takovej, znat ho osobne, coz ja neznam a dokonce jsem ten film ani nevidel, to bych tam jedine musel jit s malym a ten je na to jeste hodne malej .)

Cue1

Cue1 (hodnocení, recenze)

TAMEHEMP

to máš pravdu to už nezaspím ... 
radšej by som spáchala samovraždu ako robiť niečo podobné na to treba mať dna ...
kludne môžeš ty : )
obsah podobný hajzlu prenechám ludom ako si ty ... 
hoci je strašné že mu na to dali prachy ... 
tvoriť obsah ktorý bude mať aj dáku hodnotu časom tak to už by asi nevedeli ale ved na čo aj.
ľudia ako si ty mu za to radi zaplatia a smutné na tom je že o tebe ani len nevie pretože si len
dáka machulka niekde honiaca si ego na databáze ... 
a apropo skôr by ma potešilo keby si poukázal na dáky seriozny zdroj to že si to neviem predstaviť 
čo máš sakra pravdu neviem neznamená že sa o to nezaujímam ... no to ty nepochopíš pasívna agresia je možno tak jediná vec ktorá dovedeš ? ... 
malo ísť o diskusiu nie o vyvracanie sa mi do názoru ... ale na to by si ty asi neprišiel ...😅

na příspěvěk reagoval TAMEHEMP

TAMEHEMP

TAMEHEMP (hodnocení, recenze)

Cue1

neboj se, na filmu si vydelal vic, nez si dokazes predstavit. takze se ti asi nebude dobre spat, ale dostanes se z toho .) nic ti nebrani vzit kameru do ruky a tvorit nakej obsah, az to budes delat asi tak zhruba 20 let, jako on, treba taky natocis film :D

na příspěvěk reagoval Cue1

Cue1

Cue1 (hodnocení, recenze)

Tak ak je pravda, že sa mu podarilo ten film zaplatiť a teda ešte na tom zarobil tak 
tu máme krásnu ukážku toho, ako viete nalákať divákov na med a ešte aj dobre zarobiť.
Ak je toto objektívny článok tak : Na tržbách Kazmův film o tomto víkendu vydělal přes 11,5 milionu korun, celkově pak téměř 79 milionů korun. O premiérovém víkendu zaznamenal snímek rekordních 290 tisíc diváků.😅
Priznám sa, že som sama ešte film nevidela a nemienim mu zaplatiť za niečo, čo som aj čakala, že bude krásnou ukážkou marketingu. No zaujímalo ma a stále sledujem, či sa im všetky tie náklady vrátia späť 
Neskutočné 😅😄 Keď si zoberiem všetkých tých filmárov, čo niekedy nevedia zohnať na film aj niekoľko rokov peniaze a keď zoženú tak nevie sa film zaplatiť, tak Kazma je ukážkou, že pozerajte hlupáci takto sa to robí mňa nezaujíma dáka poetickosť, alebo myšlienka ja vás serem a kukajte kolko ja som zarobil... 😅🥺😭 V USA by bol pán boh, pretože tam to tak ozaj je😅😄Zarob to je jedno - či to má hodnotu, alebo nie zarob a potom sa môžeme baviť ďalej. V EU to je stále inak - no ani neviem čo je správna cesta.
Kazma ak aj zarobil, tak asi mu už po 2 x srandička nevýjde, ale aj tak môže ísť učiť obchod na Vš🤑😅 Neskutočné volačo sledovať tieto druhy filmov, ale aj ciele. Kiež by niekto o ňom urobil dokument 🧐 normálne by ma zaujímalo ako taký ľudia ako je on myslia. Bez ohľadu na to, že asi to nebude film ku ktorému sa budú ľudia vraciať aj o 5 - 10 rokov. Nemal ambíciu čo myslím aj priznal tvoriť dáku hodnotu ambícia bolo zarobiť a to sa mu evidentne podarilo. 
PLS ...😍 ak by niekto viac znalejší aj s CZ vedel niečo možno viac objektívnejšie než tento článok posunúť
zaujímalo by ma či existuje dáka serioznejšia stránka, kde by som kukla tie tržby napríklad tržby v CZ za posledný týžden, alebo celkovo za mesiac ak niekto vie budem rada 😗

Zdroj : https://www.newstream.cz/enjoy/kazmuv-film-onemanshow-the-movie-kritici-rozcupovali-ale-dal-vladne-navstevnosti-kin

na příspěvěk reagoval TAMEHEMP

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

mzss1

MI7 len zle vybrali, kedy má byť premiéra inak to bol výborný film :) ... Keby trocha zmenili dátum tak by sa tomu filmu lepšie darilo.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Máme-li nejnavštěvovanější český "film” a přitom tak málo hodnocení, neznamená to snad, že jde CSFD do prdele s relevancí?

na příspěvěk reagoval BaronMartin, Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Citace z e-mailu od distributora: 

"Zároveň se stal jedním z divácky nejúspěšnějších filmů poslední doby, když ho během pouhých 20ti dnů promítání v kinech vidělo přes 500 000 diváků. Hranice půl milionu prodaných vstupenek dosáhl jako teprve třetí film v letošním roce, po celosvětových hitech Avatar: The Way of Water a Barbie.

„Jedná se bez nejmenšího sporu o fenomenální úspěch,“ říká Martin Palán, ředitel distribuční společnosti Bontonfilm, která film do kin uvedla. „Film se stal opravdovou událostí, přinesl úplně jiné pojetí a odvahu, dělat věci jinak, přivedl do kin mladé publikum a diváky, kteří jinak do kina přestali chodit. Často se píše, že o film už není zájem a sály jsou prázdné, nicméně faktem je, že tři týdny v kuse je ONEMANSHOW: The Movie na čele žebříčku návštěvnosti a pro mnoho kin takříkajíc zachránil sezónu. Z hlediska návštěvnosti ho po třech týdnech promítání srovnáváme už jen s těmi nejúspěšnějšími globálními trháky, to hovoří za vše,“ dodává Palán."

V zemi, kde Babiš může kandidovat na prezidenta a dostat se do druhého kola, kde se Valenta může stát senátor a kde je tolik lidí v exekuci, mi tohle dává smysl. Akorát jsme najeli na model ala belfordovský Vlk z Wall Street. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

To víš když ti blbci věří, že vyhrají milión dolarů 😲

Já Kazmu zažil live jenom jednou na ČSFD projekci když uváděl Creeda 2. Upřímně řečeno, tak stydno mi dlouho nebylo, takže asi tak.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Já vím úplnýho kokota o tomhle Kazmovi :D a o filmu už vůbec :D Mrzí mě, že takové voloviny lákají lidi víc do kin než byl ted pátý Jones nebo MI7 :(

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Hees

POciSEM

POciSEM (hodnocení, recenze)

Beztak má tu údajnou výherní kartičku on sám. Přijde, odnese si škváru a s úsměvem si vytře se všema kdo mu to zaplatili prdel. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

bianci

Tragikomické (pokud to není součást zaplacené pr, ale fakt se někdo pokusil o značně nesofistikovanou krádež) je to i s ohledem na vyznění toho snímku, který se snaží vyznívat "peníze nejsou všechno, druzí lidé jsou důležitější, sorry, lásko - jo, a tady je další šméčko, ale tentokrát s milionem dolarů, ne korun jako u auta, lol, vy nuly (plus pošlem plyšáky na Ukrajinu, dojímejte se nad kýčem, lol, vy emocionální mrzáci)". 

melo.d

melo.d (hodnocení, recenze)

Harry_

Povedzte mi, Kefalín, čo si představujete pod takým pojmom "na Slovači"?

Nepoužívej termíny, kterým nerozumíš. Nota bene ve stejné větě s IQ.

mirroh

mirroh (hodnocení, recenze)

Harry_

To má na 110.08148666668 desetiny procenta určíte nějaký přesah, a vsadím se že cely film natočil za víkend, sestřihal za noc  a pak se šel vyspat, a řekl si:  ""A teď se začínám sám sebe bát.!!""

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Zrovna ten díl vychvalovaný díl Prostřeno jasně ukazuje problematické aspekty kazmovské show, protože cokoliv záslužného je leda ex post. Kdo si pamatuje, že se mělo poukazovat na konkrétní zdravotní problémy a projevy s nimi spojené? A na kolik to vedlo k stvrzování stereotypů spojených s různými zdravotními komplikacemi? Ve výsledku to leda odhalilo, že reality show jsou... show, což netové publikum nešokuje (a cílovka Prostřeno se k tomu dostane jenom výjimečně).

 

Mmch rozhovor s Andy Fehu, který objasňuje, do jaké míry se podílel na "The Movie": https://www.youtube.com/watch?v=FYHxeKgJhJA . Cival je teda tím lepší, čím míň pije. Měl by být na antibiotikách permanentně. :) 

PanWolf55

PanWolf55 (hodnocení, recenze)

Jestli jeho psaní nic nezmění, tak je v tomhle kontextu úpně k hovnu.  Jsem ho neznal, ale asi měl ke Kazmovi dost dlouho blízko. Může být součástí damage control. Zrovna mě napadlo, že to tím filmem neskončilo. Že je třeba nějaká další fáze, které je součást. Ti fakt z tohohle vytřískají co se dá :D V každým případěje to pro něj reklama, která  má potenciál zlepšit jeho současnou životní situaci. Tomu, že by měl najednou z ničeho nic prozření... tak nějak moc nevěřím.

 

Jeho věrohodnost lze zkontrolovat hier: https://www.lidovky.cz/domov/reality-show-typu-prostreno-jsou-hodne-nemoralni-rika-kazmou-najaty-herec.A170517_165141_ln_domov_sk 

Trsto

Trsto (hodnocení, recenze)

jeden z najnavštevovanejších filmov v ČR ? tak tam to s IQ pěkne seklo nadol 😂😂

na příspěvěk reagoval Harry_

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

TAMEHEMP

? Nechápu kdo je jaký spekulant.

Kolik lidí to navštívilo je holý fakt.

Kolik do toho nasypal je informace z jeho úst což jsem i okomentoval že se mu nedá věřit nic.

Co se týče majetku Kazmy tak doporučím něco nastudovat. Například stačí poslední článek ohledně jeho nemovitostí jaký vlastnil, za kolik koupil a prodal. Ten člověk ty peníze fakt má. Jediná neznámá je, kolik jich do filmu narval. 🤷‍♂️

Androwski

Androwski (hodnocení, recenze)

PanWolf55

Kamil hlavně měří něco kolem 170 cm, takže tam nepomůže sebevětší sociální status, s takovou "výškou" může být Chad maximálně tak pro liliputku.

TAMEHEMP

TAMEHEMP (hodnocení, recenze)

Rypicong

a kde by je vzal tech 10 mega? maximalne si je pujcil, ale i kdyby je mel, coz pochybuju, tak chce se ti riskovat situace, ze se ti nevrati? lidi budte trochu realisti, urcite do toho neco nasypal ze sveho a predevsim svuj cas. ale kazdopadne jste slusny spekulanti odtrzeny od reality, to se musi nechat :D

na příspěvěk reagoval Rypicong

TAMEHEMP

TAMEHEMP (hodnocení, recenze)

Bluntman

tak samozrejme tvoje komenty a spousty dalsich lidi jsou v pohode, mluvil jsem spis k tem, kteri uz cloveka odsoudi davno dopredu ani to jeste nevideli a jdou to okamzite sdelit sem do anonymni diskuze. to uz je docela kumst.

Fifer

Fifer (hodnocení, recenze)

Bluntman

Nesouhlasím. Nebylo by to dobře.A tihle ultrawoke magoři jsou stejný zlo, jako rasistictí Trumpovci. Jen ať protestují, dokud je vedení Netflixu či ČSFD neposlouchá, je mi to fuk. Až bude, bude to špatný 

na příspěvěk reagoval PanWolf55

PanWolf55

PanWolf55 (hodnocení, recenze)

Hees

Faktem je, že pravdu můžeme mít oba. Prostě nemáme dostatek informací, abychom tohle rozsekli. Rozumím tvýmu úhlu pohledu, ale když zvážím co o tom vím a co vím o lidské povaze obecně, tak musím zůstat u svého závěru. Babuška zručně využil touhy prostého lidu po svobodě. Rozsvítil před plebsem plamen naděje. Jistě, že mu do toho hraje na benjo ekonomická realita dneška. A jistě, že by spousta lidí šla jinak na něco jinýho a on je jen dovedně nasměroval na detektivku v reálným životě. Spojil zábavu s potencionálně užitečným. Vystavil zlato, vystavil cestu ven. Přiměl na moment zapomenout a zasnít se. Mám dojem, že šance v loterii se pohybují někde kolem 160 000 000 : 1. Nemá pak támhle nějaká mamka větší šanci na výhru jednoho miliónu dolarů? Dyť přece tuhle uhodla vraha v té detektivce od Agháty Christie, ne? Tak pro co se rozhodne, když se jí starej zeptá na co půjdou?

Svoje fandy určitě má, ale že by dotlačil svojí tvorbou 300K lidí do kina během prvních pár dní po premiéře? Na film, kterej má 50% od diváků? Že si je tak vychoval? Já říkám - piču!

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

PanWolf55

Hodnotenie nepredáva nič a keď chytíš cielovku takým spôsobom ako Twilight, alebo Kazma ...Cielovku svojich divákov, ktorých si kŕmil už dlho predtým rôznymi "prenkami" nepotrebuješ vôbec kvalitu, aby si priniesol masy divákov do kín. Chápem, že si to niekto myslí a praje si to, lebo je to "pekné", ale život nefunguje tak, že čo je správne. Keď si teraz tu pozriem najlepších 10 filmov sú kasovými trhákmi v kinách vo svojej dobe? To isté platí o knihách, najlepšie veci sú skryté a dostávajú uznanie od svojich divákov postupne. Mainstream pohlcuje davy a zarába oveľa rýchlejšie. Za mňa si Kazma vychovával svojich divákov dlhodobo a väčšina z nich aj vie, že to nebude film na 5 hviezd, bude to proste hlúpy, vtipný film čo niekto napísal za pár minút založený viac menej aj na improvizácii. Za mňa kvalita sa vôbec nerovná návštevnosť filmu ... Ja tiež rozumiem tomu, že veľa ľudí hlavne intelektuálnych si praje, aby ľudia žrali super truper inteligentné premyslené filmy, ale treba si uvedomiť, že ľudia žijú vo svojich bublinách a obklopujú sa ľuďmi čo majú rovnakú inteligenciu a potom nechcú pochopiť, že marketingovo a celkovo dokáže film zacieliť iným spôsobom ako len postaviť vynikajúci premyslený film.

na příspěvěk reagoval PanWolf55

PanWolf55

PanWolf55 (hodnocení, recenze)

Hees

Asi by sis měl nahodit další procesor. Koukni na hodnocení. Kvůli čemu jinýmu by film, který evidentně stojí podle hodnocení za hovno, asi tak mohl lámat nějaký rekordy? Nepochybuju o tom, že Baťůžek má určitě pár fanynek, které z něj po večer slizují šlehačku, ale jinak to žádnej Brad není. Určitě to není takovej kocóóór, aby přes sebe lidi padali v pokusu ho aspoň na mžik oka viděti. Možná, že v jiné realitě je to nejlepší herec svojí generace, ale tady, na Zemi č. 137, to opravdu není.

Já mu tady sice dávám čočku, ale zároveň má i moje uznání. Když pominu nízkou / společenskou / úroveň jeho zrealizovaných nápadů, tak si to uznání zaslouží. Že to dá celý dohromady, že to přivede k životu, že se nedrží zaběhnutých kolejí českýho showbyznysu, že si povodí takový množství lidí a že se tomu ten vůl furt kření. Zase na druhou stranu, když už se nikdy nebude podobná Kazma show opakovat, tak kvůli tomu celou noc v koupelně brečet nebudu.

na příspěvěk reagoval Hees, Androwski

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama