Reklama

Reklama

Becky je zpět

  • USA The Wrath of Becky (více)
Trailer 1

Dva roky poté, co unikla násilnému útoku na svou rodinu, se Becky ocitá tváří v tvář vůdci fašistické organizace. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná variace na Home Invasion/Home Alone se vrátila s pokračováním a je to na podobné úrovni jako jednička. Tedy neurážející jednohubka. Uběhly dva roky, co Becky zažila útok vězňů na její rodinu a dům. Nyní pracuje jako servírka, ale zaplete se opět se špatnou grupou lidí, kteří si říkají Noble Men, jelikož jednoho z nich Becky v restauraci za drzost polije kávou, skupina se rozhodne Becky přepadnout a ukrást ji psa a to si rozhodně nenechá líbit. Jeden z hlavních záporáků je známý Stiffler, který si tu zahrál vůdce kultu ( Kevin James mi však přišel o něco lepší) a Lulu Wilson herecky zraje. Potěší poměrně kreativní a nápadité vraždy, byť gore tu tolik není, ale poměrně to odsýpá. Taková jednoduchá zábava, která v žádné rovině sice neexceluje, ale neuráží. 5.5/10. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šestnáctiletý psychopatický hrdlořez se sklony k sadismu vs. buňka bratrstva bílých misogynních „fake patriot fuckers“, co chtějí pomocí násilí zpět svou vlast a aby bylo všem jasné, co jsou zač, hrají při tom na bendžo. Zdá se, že tenhle souboj nemůže mít vítěze.. Scénář spíchnutý horkou jehlou z toho jde bolestně cítit, stejně jako přiznané inspirace v Kill Bill, Kick-Ass a Edgaru Wrightovi a i přes přijatelnou délku se mluvené slovo stává zbytečným a předvídatelným balastem. S prvním dílem to má společné dvě věci. Trapnost záporáků a obsazení herce známého spíše z komedií na post jejich vůdce. Stifler se snažil, podobně jako jeho máma, ale stejně nakonec pochopil, že výcvik rangerů je k ničemu, když stačí běhat po lese a trénovat boj s nožem proti listnatému stromu. Pokračování s rekrutem CIA s hormonální dysbalancí už prosím ne. Mějte se mnou slitování.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už první díl Becky (2020) nebyl žádné terno a tohle je na zhruba stejné kvalitě. Becky žije s nějakou černoškou v baráku a dělá v pizérce jednou tam nasere nějakého nacionalistu co se chystá s kámoši zabít guvernérku a ten se jí chce pomstít. Zabije tu černošku a unese jí psa Becky ho  jde pak zachránit. Je to stejně debilní jak jednička na to jací to jsou revolucionáři tak nemají žádné zabezpečení a jsou všichni v domě u jezera. Z 6 postav je jeden připosranec co jen blije a stěžuje si druhý mele sračky o tom, že ženské jsou kombinace ženských a androidů a podobné hovna a ostatní dva nestojí za zmínku pouze Stifler něco předvede. Gore zde máme rozmetání granátem, posekání mačetou  a šíp v hubě jinak nic a hlavní herečka si hraje na drsňačku , ale nejde jí to (to jí nešlo  ani v prvním díle , ale tady to sere víc , protože nepokročila nijak ) . P.s. ten konec je co za píčovinu ? Ženská s nožem v hlavě vstane a žije a chce ji zastřelit a netrefí se? 40 procent snad třetí díl nebude. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Krvavy revenge thriller. Prijemne nasilne, sladce hloupe a celkove zabavne. Mnoho gore je jen ve fantazii postav, coz muze nekomu vadit. Film reziruje reziser a reziserka a na nekterych scenach je videt, jako by spolu myslenkove bojovali. Za konec byla vybrana asi nejhorsi moznost, ale je tu potencial pro treti pokracovani. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Matt Angel a Suzanne Coote, ako aj ich kameramanka Julia Swain, sa rozhodli upustiť od ručných metód natáčania použitých v predchádzajúcom filme a namiesto toho použiť plynulejšie pohyby kamery a Steadicam. (Arsenal83)
  • Výroba prebiehala v tajnosti v New Jersey a trvala 18 dní. Dodatočné natáčanie sa uskutočnilo v meste Scotch Plains začiatkom júna 2022 a až potom bolo ohlásené pokračovanie prvého filmu Becky (2020). (Arsenal83)

Reklama

Reklama