Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska a nenávist, SEX a smrt, vzpomínky a touha. A jedno velké tajemství. Kolem domu Lisbonových se točí všichni kluci. Žije v něm pět krásných sester, kterým jejich rodiče zakazují chodit ven, a chlapci o nich něco vědí jen díky tomu, co vidí přes okna. Tato rodina má temné tajemství, ale nikdo by ho neodhalil, kdyby místní playboy Trip nepozval krásnou Lux Lisbonovou na večírek. Rodiče dokonce povolí děvčatům jít ven a vše vypadá v pořádku. Když se Trip a Lux trochu sblíží, věci naberou nečekaný spád. Kluci teď již nechtějí děvčata jen sledovat. Chtějí je zachránit - i za cenu vlastní nevinnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Adelka2222

Adelka2222 (hodnocení, recenze)

Nevím jak Vám, ale mě přišla postava Tripa trochu zbytečná ( a to mám Joshe velmi ráda, ikdyž tady vypadal směšně xD ) mohli tam dát kerýhokoliv  herce a nevěnovat mu tolik pozornosti. Nač? Nač jsme měli vědět, že ho všechny holky chtějí, že je hezounek apod.. když se nakonec  jen tak vypařil a byl fuč a bum, nebyla o něm žádná zmínka... Možná jsem hlupák, jinak film je dost zvláštní a líbil se mi :-) Jinak herci skvělí až na Kirsten, nevím, nějak jí nemusím a nevidím v ní nic ;)
Přeji pěkné pokoukání =)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

ani po druhy krat sa ma citovo nedokazal dotknut.. mozno treti krat .. krasny filmy krasna smrt

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

nevěříš v platnost pravdy? takže tím pádem odpadá i platnost hodnot jako spravedlnost, dobro apod. to je hodně radikální postoj v protikladu k prakticky celé společnosti. vida, ani bych do tebe neřekl, že jsi schopna tak nekonvenčního uvažování. moje chyba ;)

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Správně, pro mě je subjektivní de facto úplně vše, neb na pravdy nevěřím, a tudíž se nemáme šanci dohodnout. :-)

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

my si koukám nerozumíme. ale neva, i to se dá chápat jako klad :) já občas pronáším výroky, které považuji za obecně platné. takže proto se v řeči snažím rozlišovat úhly pohledu a skutečná přesvědčení. ty asi považuješ za výsostně subjektivní úplně všechno, takže se s rozlišováním nezdržuješ. ok, tak to bylo celé asi nedorozumění plynoucí ze střetu dvou hodně odlišných mentalit :)

víš, mně může být fuk, jestli ti tam něco připadá hloupé nebo naopak, zas tak moc ten film rád nemám, abych se kvůli němu rozčiloval - nebo kvůli tobě (to si fandíš) ;) - ale štval mě tvůj přístup. film je takový jaký je. které jeho aspekty jsou klady a které zápory, to si ale určí sám divák. záleží na jeho aktivnosti a na míře spoutání konvencemi. chceš aby konec měl smysl? prostě mu ho dej a nebreč na diskusáku :) tím nic nevyřešíš.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Dobře, sáhla jsem ti na oblíbený film (že se zrovna ty kvůli tomu budeš rozčilovat, by mě nenapadlo), předstírám, že svůj názor nevydávám za všeobecnou pravdu (to "dle mého" v původním příspěvku je asi co? tímhle jsi mě vážně pobavil), za debatu to nestojí, výměna invektiv mě nudí, tak to prosím skončeme, jelikož to nikam neplyne.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Samozřejmě že pro MĚ neexistuje; domnívala jsem se, že nutnost psát za každým názorem IMHO patří do internetového pravěku. Běž se prozíravě věnovat něčemu užitečnějšímu.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

.. jenom proto, že tys na ten důvod nepřišla, pak důvod neexistuje. že já tu s tebou ztrácim čas.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Já o voze, ty o koze. Celou dobu se bavím o konci, tudíž konec je hloupý. A za hloupý ho považuju z toho důvodu, že pro něj neexistuje skutečný důvod, který by se dal inteligentně obhájit.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

hloupost? kdo je hloupý? Coppolová? nebo ty, že sleduješ ten filmy ale zrakem ho nepronikneš? hádám, že A je správně .. ?

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Jen bych ráda po skončení nezůstala sedět, čumět jako puk a říkat si, že je to přece hloupost, toť vše.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Že má "konec pachuť" za pozitivum tak nějak ani nepovažuji.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Ono to samozřejmě je prostou a častou přítomností autorské řeči, ale z knihy se dá mnohem snadněji vyčíst, jak k (minimálně čtyřem) sebevraždám vůbec mohlo dojít; člověk se těm holkám už ani trochu nediví a kniha je taky o chlup depresivnější. Film jí je sice i tak supervěrný, ale dle mého mohla Coppolová zdůrazněním role Cecilie zabránit té pachuti, která zůstane, když konec jen vyšumí do ztracena.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Tenhle druh filmů sice moc nemusím,ale tenhle jsem úspěšně dokoukal a dokonce mě i bavil, Josh s dlouhýma vlasama působil možná trochu směšně,ale jinak pohodička :)

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

Eodeon: nie som :), celý film som znova pozeral a preberal si v hlave a koment som zmenil, diskusný príspevok nie ... jasné, ten motív je krásne nejasný, lebo film je rozprávaný z pohľadu chlapcov a nikdy nie je jasné, čo sa deje za bránami domu Lisbonovcov, dokona aj tie scény, čo sa tam odohrávajú su len domnienky ... v tom je krása toho filmu :)

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

nebyť toho humoru a slabého motívu samovrážd (veľmi prísny rodičia) ... tak by to bol najlepší film všetkých čias ;) ... tá záverečná polhodinka je úžasná

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

uz podle nazvu kund.....,aspon ze je poradna konkurence - smrt stoparek rulezzzz.

MakaveliS

MakaveliS (hodnocení, recenze)

Velmi som sa tesil na tento film, ale pravdupovediac pre mna bol strasne bezduchy, absolutne ma nevtiahol ani kustik nezaujal

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Pro mě zde bohužel velmi nesympatická Kirsten Dunst...nebýt jí, ty 4 bych dala s poněkud větším nadšením...

 (hodnocení, recenze)

Nějak jsem ten konec nepochopila. pořád se tam snažili rozluštit nějaké tajemství, ale vlastně nevím jaké, protože toho zůstalo skryto moc.

Reklama

Reklama