Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hatch Harrison (Jeff Goldblum), jeho žena Lindsey (Christine Lahti) a jejich patnáctiletá dcera Regina (Alicia Silverstone) se vracejí domů po smutném víkendu stráveném na horách. Najednou náklaďák jedoucí v protisměru dostává smyk a sráží je z útesu do řeky plné ledových ker. Lindsey a Regina jsou v pořádku, ale Hatch při převozu do nemocnice umírá. Díky doktoru Nyebernovi (Alfred Molina) a nejmodernějším přístrojům je Hatch oživen. Tento prožitek mu dává energii a nový pohled na život. Vše vypadá dobře. Brzy však Hatch zjišťuje, že po znovuoživění navázal duševní spojení s masovým vrahem Vassagem (Jeremy Sisto). Nyní může vidět a cítit to, co Vassago. Mnohem nebezpečnější je ovšem, že Vassago může vidět Hatchovýma očima. A to, co vidí, jsou nové oběti - Regina a Lindsey. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ha, tohle jsem kdysi četl a asi se mi to líbilo (což bylo dost možná způsobeno mým nekritickým věkem). Filmové zpracování Skrýše je snesitelný thriller - alespoň do závěrečných několika minut, v nichž film přišel o třetí hvězdičku, kterou jsem se mu chystal udělit. Ten obludný trikový nesmysl byl prostě ... nesmyslný. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A tak dalo se na to koukat, ale jak to bylo předvídatelné od chvíle, kdy mu zajiskří oči, tak se to už docela nudně táhlo a jen člověk čekal, kdy přijdou ony očekávané předvídané scény - a ony skutečně přijdou, a skutečně je to tak, jak se předvídalo, skutečně tam není žádný další nápad navíc a skutečně to i skončí tak, jak se dalo čekat. Nic víc, nic míň, ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Největší potíž je, že v tomto rádoby hororu nefunguje vůbec nic. Ani ta nejzákladnější složka, jako je napětí nebo atmosféra, vše působí dojmem vybité baterie. Film se doslova plouží od záběru k záběru a právě vizuál si snad jako jediný zaslouží pochvalu. Jeff Goldblum hraje tak nějak nezúčastněně a osvěžením není ani účast Alicia Silverstone, Jeremy Sista nebo Alfreda Moliny. Co je to za horor, který jedinkrát nevyděsí, nudí k smrti, nedá se pochopit a vlastně ani horor nepřipomíná? To je Skrýš. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle libový, ryze devadesátkový thriller, odhaluje divákům pravdu pravdoucí o posmrtným životě. Takže: když zhebnete, projdete takovým bílým tunelem (o kterým psal už třeba Moody) a na jeho konci se na vás kření taková nějaká obří vagína s bičíkama nebo co, aby vás pozřela a byl s váma šmytec. Když ale máte štěstí (nebo smůlu), že toho dne slouží na RESu nějakej prasopes (jako tady třeba Molina), tak vás felčaři z onoho blaženýho vaginálního limbu stáhnou nazpátek do tohohle hnusnýho světa vezdejšího a vy si s sebou ještě možná navrch přinesete fakt parádně nepříjemný halušky, nebo rovnou mimosmyslový napojení na sériovýho satanistickýho vrahouna. Jako náš Goldblum. No a vo tom to je. A taky vo tom, jak mu jeho čubkovitá stará i pizdovitá dcérka nevěří a mají ho za magora, i poliši ho maj za magora, a taky kvůli němu zkape několik jiných vedlejších postav, ale on to nakonec všechno zmákne a všecky svoje blízký zachrání, no prostě klasika. A finální boj dobra se zlem je trikově fakt kulervoucí, to stojí za to, no dyť taky jsme ve VHSkovejch devadesátkách a v tuctovým spotřebním béčku. Kdyby Goldblum tak vypjatě nepřehrával a nekoulel tak nechtěně komicky těma svejma mušíma vočima, kdyby jeho stará byla hezčí a kdyby nebyl tolik podělanej ten závěr, dám klidně čtvrtou. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zpočátku výborný mrazivý film o částečném prohození vědomí, kde sice Goldblum hrál jak na divadle nebo jakoby si právě odskočil z Mouchy, ale kde byl naopak Jeremy Sisto (sympatický psychomarod už v "Six Feet Under") jako démon perfektní - krásný i odporný - a strhával veškerou pozornost na sebe. Bohužel konec, zřejmě věrný předloze, jinak důvod natočit ho jak z Krotitelů duchů naprosto nechápu, to příjemné napětí táhnoucí se celým filmem zcela rozprášil. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Autor predlohy, spisovateľ Dean R. Koontz, bol tak sklamaný výslednou adaptáciou svojho diela, že poprosil tvorcov, aby stiahli jeho meno z úvodných titulkov. (beso74)
  • Pentagram nachádzajúci sa na stene mal byť satanistickým symbolom. Je to však len obyčajný pytagorovský päťuholník. (beso74)

Reklama

Reklama