Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Emma a Dexter spolu po promoci stráví noc a ráno si jde každý vlastní cestou. Jejich osudy už ale zůstanou navždycky pevně svázané. (Netflix)

Recenze (65)

Botič 

všechny recenze uživatele

Baví mě ten koncept. To jak je postavený na kontrastech - nechat něco běžet na volnoběh a pak to v určité chvíli horko těžko nahánět - času, který protéká mezi prsty a nedá se úplně zkrotit - postupném charakterovém vývoji a proměnách v etapách života. S čím jsem ale bojoval je ústřední dvojice, kdy je každý poměrně nesnesitelný ve své vlastní letové hladině a cesta k nim se nehledá zrovna snadno. Nakonec se zadaří. Konec bolí, ale úplně to nerezonuje. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

Film jsem kdysi viděla, ale tohle je úplně jiná liga. Skvělé, rozpracované na poctivých 14 epizod. Ambika Mod je skvělá castingová trefa, líbí se mi, jak je svérázná, vtipná a zajímavě, neprvoplánově krásná. Výborný soundtrack, který mi zní v uších ještě teď. Zarezonovalo to se mnou mnohem více, než jsem předpokládala. Určitě se k tomu za čas znovu vrátím. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Vyjelo to na mě na netflixu, pustím si to, po 3 minutách je mi jasné, že to je remake One day, mého oblíbeného filmu s Anne Hathaway a Jimem Sturgessem, jen je tam pláclá větší diverzita ras, nesedící móda daných období a uzpůsobeno pro Gen Z, aby je to vůbec bavilo. Po těch 3 minutách vůbec zvažuju, jestli do toho jít, nebo ne. C´est la vie... Edit 28. 3. 2024 Tak jsem se na to podívala, nebylo to špatné, byla tu zobrazena větší hloubka postav a jejich vztahu, to VB umí! Ale hlavní herečka mi byla neskutečně nesympatická, plus platí i předchozí statement... a to dělá hodně... 3,5* ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Jako romantik, který od té doby co ho propustili z vězení, dává rok co rok na Sv. Valentýna kytičku na hrob své poslední přítelkyně jsem se na seriál moc těšil. Bohužel má očekávání zůstala nenaplněna. Instantní romanci dvou nesympatických individuí tak alespoň zachraňuje chytlavý soundtrack a příjemný poslední díl. ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, ale film je, alespoň dle mého názoru, rozhodně lepší! Zároveň mi místy Ambika přišla ošklivá a to se mi Indky ve většině případech vážně líbí! Má něco protivnýho v obličeji, co mě rušilo. Ale celkový zážitek hezký. Trochu mě vlastně mrzí, že jsem viděla film, zajímalo by mě jaký bych z toho měla pocity, kdybych neznala děj. ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama