Reklama

Reklama

Fallout

(seriál)
  • USA Fallout
Trailer 3
USA, (2024–2025), 15 h 53 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Ramin Djawadi
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Seriál Fallout vychází z jedné z nejúspěšnějších videoherních sérií všech dob. Vypráví příběh vítězů a poražených ve světě, kde už není skoro nic, o co by se dalo hrát. Změkčilí obyvatelé luxusních protiatomových krytů jsou po 200 letech od apokalypsy nuceni vrátit se do neuvěřitelně složitého, rozkošně bizarního a ukrutně násilného světa, který na ně čeká na povrchu. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (6)

Konec (2024) (S01E01) 

Fallout, videoherní postapokalyptická série, která konečně dostala filmové zpracování. Prvním díle se ocitáme ještě ve světě před útokem a poté už ve vaultu. Setkáváme se s frakcí brothers od steak a v ní s postavou Maxima, ve vaultu s postavou Lucy, která mě zaujala nejvíc a nakonec s gloulem kovbojem. Příběh vypadá slibně. Vůdce vaultu byl unesen a dcera se ho vydává hledat. Hráči ale vědí, že se příběh rozjede na více frontách a s několika reakcemi. Co se týká provedení, tak nádherné kulisy, skvělé audiovizuální zpracování a práce s kamerou. ()

Cíl (2024) (S01E02) 

Nejhorší na celém seriálu je hudba. Respektive ta starodobá, protože se úplně k danému tématu a situacím na plátně úplně nehodí. Když se ale rozezní orchestrální hudba, tak je to zase velká paráda. Natočené to je skvěle, efekty a kulisy, to je opravdu rachot. Postavy se setkávají a příběh se posouvá. Zatím se jedná o skvělou podívanou. ()

Hlava (2024) (S01E03) 

Díl, který se příběhově moc neposune, ale je doslova dobrodružný. Všechny 3 postavy jsou na cestách, a brození pustinou, ať už po písku, nebo rozpadlým městem, nebo okolo jezírka, které lemuje zeleň. To je prostě fajn podívaná. Scéna s hltačem povedená a dokonce dojde i na setkání. Každopádně výprava pokračuje, zatímco ve vaultu se rozhoduje o osudu nájezdníků. ()

Ghúlové (2024) (S01E04) 

Další skvělý díl, tentokrát se o něj postarala Lucy. Hlava je fuč, ale z Lucy se stává drsňačka. Doufám, že Gloul začne bejt trochu taky dobrák. Tajemství Vaultu 32 se začíná odhalovat. ()

Minulost (2024) (S01E05) 

Lucy a Maxim se spojí aby pátrali společně, jejich cesta skončí na nečekaném místě. Mezitím je dění ve vaultu 33 čím dál tím více podivnější. ()

Past (2024) (S01E06) 

Skvělý konec, dobrý flashback, třeba ta výřivka na krásné zahradě s martini, to jsem záviděl a docela vydařený ghoul. Tajemno a atmosféra nechybí a seriál je sympatický, jen by to chtělo už nějaké odpovědi. ()

Související novinky

Seriálový Fallout má datum premiéry

Seriálový Fallout má datum premiéry

25.10.2023

Seriálová nabídka streamovací služby od Amazonu se brzy rozroste po Pánovi prstenů o další slavnou značku. Už příští duben totiž na Prime Video dorazí adaptace kultovní herní série Fallout od… (více)

Reklama

Reklama