Reklama

Reklama

Recenze (27)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zas taková hitparáda to není. Ani ta evidentně drahá výprava neodvede pozornost od podivně rozfrcaného scénáře. Ten sice není hloupý, ale nadhled a vtip je dávkován vcelku střídmě. O to víc jsou zastoupeny scény spíš na efekt...v duchu tarantinovské krvavé tlačenky. Je to takové psychotické  poskakování dystopickým světem, který je na první pohled vcelku atraktivní, ale při pohledu zblízka, je to zatím jen vcelku plytká zábavnůstka. PS: Tohle zachraňuje jen Nolan a atraktivní námět. Dramaturgicky je to slabounké. Ty 4* jsou s odřeným podpaždím...jen kvůli psíkovi. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší na celém seriálu je hudba. Respektive ta starodobá, protože se úplně k danému tématu a situacím na plátně úplně nehodí. Když se ale rozezní orchestrální hudba, tak je to zase velká paráda. Natočené to je skvěle, efekty a kulisy, to je opravdu rachot. Postavy se setkávají a příběh se posouvá. Zatím se jedná o skvělou podívanou. ()

Reklama

Polgedney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravda, že se v tomhle dílu odehrálo nějak až moc náhodiček, aby se mohl děj svižně posunout vpřed. Já jsem člověk kterému ve filmech a seriálech obecně takové náhodičky nevadí, pokud jich není až moc a nejsou až moc do oka bijící, v tomhle případě je to opravdu na hraně. Aktuálně nechávám 5 hvězdiček, protože se mi seriál zatím opravdu líbí, ale je možná že až ten pocit trochu "vystřízliví", tak hodnocení změním na 4. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No… na úvod zase nová linka (pejsek), souvislost nula. Pozn.: útěk před rotačním kulometem pobavil. Pak střih za pipkou… a hele zase pejsek. Pak černoch… zase pejsek. Zase černoch. A to běží děj 15 minut… jo tak ony se linky prolínají. OK. Konečně se taky seriál obtěžuje s nějakým vysvětlováním a o dost méně se hraje na umění (zpomalené záběry a hudba z padesátek). A také žádní “oni”. Tohle funguje. ()

Hansolo35 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako nefanouška Falloutu mě to nudilo ještě víc, než první díl. Za mě tedy neskutečně velká blbina. Evidentně nestačí vytvořit postapo svět, hodit do něj pár podivných LGBT figurek, trocha krve a je z toho super nářez. Možná pro ty fanoušky, co znají hru. Tady některé akce a dialogy jsou fakt toporné jako ve videohře. Ani druhý díl neoslnil. ()

Zajímavosti (2)

  • Ve výloze obchodu můžeme vidět předválečný PIP-Boy 2000 Mark VI. Stejný přístroj pak má hráč k dispozici ve videohře „Fallout 76“. (Veskoslav)
  • Když Maximus (Aaron Moten) odlétá v helikoptéře na svojí misi, můžeme si všimnout na palubní desce žluté kachničky, která se objevuje jako easter egg v herní sérii „Fallout“. (BaBca_)

Reklama

Reklama