Reklama

Reklama

Recenze (22)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa v druhej polovici začne uberať tým správnym smerom a prichádzajú aj nejaké tie uveriteľné emócie. Bohužiaľ ma špičkovanie a brutalita medzi dvoma ústrednými postavami príliš nebaví. Nolan nie je Tarantino a odrezávanie prstov na mňa pôsobí wannabe cool dojmom. Každopádne dúfam, že táto epizóda posunie ďalší vývoj do správnych koľají a toho humoru už zostane zhruba toľko, koľko v The Ghouls. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, přišívání prstu jsem taky nepochopil. Jinak je to ale nahuštěný díl, ať už zajímavým vývojem (Vault 32 i 33), ghouly i feral ghouly, fan servicem (Super Duper Mart, Abraxo, robot) i vývojem okaté postavy. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda, která se mi konečně zamlouvala, ikdyž k rozhodnutím postav mám své výhrady, ale asi se dá vždy něco rozebírat do nekonečná a ukazovat na pochybná rozhodnutí. Side questy se povedly, už by to chtělo posunout hlavní linku. Příjemných 70%. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zajímavá věc - a vyloženě mě štve, že se informace nedávkují rychleji - a to Vault 32. To drželo epizodu. Další (pro mě) nečekaná věc je, že “Red skull” není sám, ale je jich víc… ale zase (na to že mají celou epizodu) chybí info o jejich původu. Dál co mě vyloženě naštvalo je: 1) proč přišíval prst, když ji hodlá rozřezat? 2) na to že šla kilometry bez jedné boty (naboso), měla pořad nožku jak nemluvně. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This rodent colony is called a mouse utopia. Inside, the mice enjoy all the amenities. All the food they can eat, all the padding they can sleep on... but eventually overpopulation occurs. The mice fight for the once bountiful food, the once endless space. They eat each other in their desperation to survive." ()

john.h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidni dil s mnoha Fallout prvky. Mr Handy robot na harvestovani organu s nazvem Smik Smik, praci prasek Abraxo, Super Duper supermarket, normalni a feral ghulove (kenkaku - je pravda, ze serial moc nevysvetlil puvod ghulu, ale uz z hlavni ghuli postavy, ktera pamatuje normalni svet pred 200+ lety je zrejme, ze ziji dlouho. Jsou to proste lidi, kteri nebyli v zadnem krytu a kombinace radiace a dalsich veci z nich udelala dlouho zijici mutanty, kterym se rozpada maso, ale ziji pomerne normalne a maji imunitu vuci radiaci (proto tam Goggins bez problemu chlasta kontaminovanou vodu). U nekterych ghulu ale ta kombinace nahodnych ingredienci nebyla vydarena a zbavila je lidskosti - to jsou ty divoci ghulove, kteri proste utoci. V serialu Goggins konzumuje nejakou drogu, ktera mu udrzuje lidskost, coz presne nevim co je. Co si vzpominam, v hrach nic podobneho neni.) Za me spokojenost a solidni fan service. ()

kubas369

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Taková ta prostřední epizoda, kde se vlastně moc nestane jen se dozvíme sposty maličkostí o světě. Linka ve valutu je v pohodě, linka v divočině je nechutně zábavná. Mozek opět nepotřebujete. ()

whitey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No já nevím, Gogginsova postava se sice do Falloutu hodí, ale je extrémně nesympatická i coby krutý vilain. A když se konečně otočí karta, tak to angličanka nevyužije a nepomstí se, ani po tom všem, co jí udělal a chtěl udělat? Hele, já se strašně snažím u toho nemyslet, ale je to fakt těžký...je to odflaknutý (rozuměj - prostě obyčejnej scénář, plný berliček a idiocie) a je to odfláknutý i z hlediska Falloutu a postapo. Znova musím zopakovat, že já nejsem žádnej hardcore fanda prvního a druhého dílu, kterej kompletně odsoudí všechno od Bethesdy, ale tohle je tak těžký to jenom hltat.PS: Docela mi chyběla BoS linka. ()

Reklama

Reklama