Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný anglický filmeček, který má lepší obsazení, než scénář. Rickman, Richardson, Griffiths i Nighy jsou skvělí, ale možná to chtělo alespoň jednu trochu silnější scénu, na kterou bych si vzpomněl i za pár dní. Zajímavé samozřejmě byly i předvedené kadeřnické kreace (soutěžících i jejich „obětí“). ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

I když je to další varace na rakovinu, jedná se o milý, oddechový snímek - neošúchaný humor, píše někdo zdola. Kadeřnická rodina se dá nakonec dohromady, bez ohledu na sexuální orientaci a dokonce se rozroste o další členku. Jsou to Alan RickmanNatasha RichardsonRachel GriffithsRachael Leigh CookJosh Hartnett,  ,Je zde i Bill Nighy či hustokrutopřísněj školník z Bradavic David Bradley . PODRUHÉ 14-7-23 stále špica. Pár věcí nejasných, např. jak mohlo stačil 45 minut na přípravu Sandry do motýlího kostýmu apod. Ale, come off it, film je to nadprůměrný. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad britské humorné oddychovky, která je plná známých tváří, vtipných momentů a v tomto případě i nádherných účesů, nad nimiž se mi chvílemi zastavil dech. Alan Rickman je sympaťák a navíc má nezapomenutelný hlas, Rachael Leigh Cook je roztomilá a Natasha Richardson s Rachel Griffiths tvořily perfektní dvojku. I když se dalo hodně dopředu odhadnout, jak to všechno vlastně dopadne, tak i přesto se mi to v celkovém vyznění líbilo. Zkrátka takový ten typ snímku, u kterého stačí vypnout a nechat se unášet na kudrlinkách typického britského humoru. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ten naprosto nejtuctovější příběh o superhvězdě, která se z osobních důvodů kdysi dávno stáhla do ústraní a po letech přichází její velká šance vyrovnat se s minulostí a vrátit se na znovu vrchol. Už předem víte, jak tohle všechno skončí, jenže některé detaily (tetování na spodní straně chodidla), zajímavé účesy, zajímavé vztahy mezi protagonisty (spříznění mezi mužem a ženou nemusí zákonitě skončit milostnou aférkou) a hlavně herecké obsazení táhnou Blow Dry ze zapomenutelných vod toho nejobyčejnějšího průměru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělá komedie. Jsou zde momenty, kdy jsem si říkal, že je to až zbytečně vykonstruované tak, aby zde za každou cenu byly emoce. Pak jsou zde ale momenty, které jsme si s přítelkyní prostě užili a bavili jsme se. Finále je jedním z nich. To se prostě povedlo a vizuálně je výtvor opravdu nádherný. Mimochodem, Josh Hartnett má opravdu strašný anglický přízvuk. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama