Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Některé pravdy konečně vyjdou najevo a Juliettin osud se zdá být zpečetěn. (Apple TV+)

Recenze (20)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo… proč ta vrcholně debilní scéna v odpadní šachtě? Proč 3/4 epizody o ničem (nic nového)? Proč opět nekonečná oblékací scéna? Co oceňuji, je že konečně se provalilo to co bylo naznačeno už na začátku (ptáci letí pokaždé ve stejné formaci… probliknutí obrazu… prohnutí mrtvolou manželky šerifa)  a na to se muselo čekat deset epizod? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále prvej série malo doklepnúť to, čo sme videli a čo sme tušili, že sa stane a že sa aj potvrdí. Niečo z toho sa stalo, ale samotný záver skutočne prekvapil a kto nečítal predlohu, asi bol vážne prekvapený. Rovnako aj ja a tým pádom sa nesmelo prikláňam k vyššiemu hodnoteniu. Finále trvá iba trištvrte hodinku, čo je určite len a len dobre, pretože seriál je tak či tak trochu zbytočne naťahovaný. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když to mohlo podle mých komentů působit, že neprojevuji dostatek nadšení, je to jinak. Silo je dost dobrý seriál, aby snesl i nejpřísnější kritéria velkého sci-fi fandy a kinofila. Ostatně odpovídají tomu i počty hvězd, které jsem jednotlivým epám připlácnul. Tím oceňuji, že vše dává smysl, že to drží pohromadě a funguje. A to až do poslední minuty celé řady. Vlastně mnohem víc, než to. Poslední minuty této epizody byly vynikající. Přesto si nejsem jistý, jestli je nutná další řada. Tu jednu velkou nezodpovězenou otázku, bych klidně nechal pro fantazii diváků. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už před titulková scéna nenechá diváka nadechnout. No a pak přijde masakr, kdy si člověk uvědomí, že ne vždy je výhodou znát knižní předlohu. A také to množství fňukalů u prvních dílů mě utvrdilo, že jsem ve výhodě, když jsem sérii nečetl. Na jednu stranu tomu rozumím, na druhou si často uvědomuji, že film by se neměl striktně držet předlohy, jelikož tím nenechá žádný prostor pro znalce knihy. A upřímně, žádnou knihu nelze zfilmovat tak, jak je napsaná. Může vzniknout jen dobrý nebo špatný film, vždy ale bude jiný. Já kdysi podobně fňukal u Pána prstenů...ale je to zkrátka zbytečné. Jsem zvědav na druhou sérii. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked sa nad dejom v tejto casti, trosku, po zaverecnom prekvapeni zamyslime, cela uvodna zapletka a akcia, ktora viedla s "zobrazeniu" bola prakticky zbytocna. :)  Zvlast, ked vam sefino povie: "What you have just SEEN, you will UNSEE!" :) Cakal som, ze v tomto momente sa nieco zvrtne. A ono nic. :) Skutocne veci sa deju az v samotnom zavere, kedy si lameme hlavu nad tym...v com je particka od zasob "SUPPLY", taka dobra. Po "vypusteni na cistenie" mi vrtala v hlave myslienka, co "videli", ked "cistili"? Ze?! Zeby len proste presvedcenie? Predvidal som sice zvrat v casti s peknuckou krajinkou, ale tvrocovia ma prekvapili obrazom v poslednych sekundach. V zapati zacali davat zmysel aj niektore "dogmy a pravidla PAKTU". Velmi slusny zaver epizody a zaroven celej serie, ktora vo vseobecnosti urcite pritiahne divakov k tej nasledujucej. 80% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama