Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starman je mimozemšťan, který přijel pozorovat Zemi. Uvízne však ve Wisconsinu nedaleko farmy čerstvě ovdovělé Jenny Haydenové. Starman na sebe bere podobu jejího nedávno zesnulého manžela Scotta. Za tři dny se potřebuje dostat do Arizony, kde ho nabere jeho mateřská loď. Potřebuje Jenninu pomoc. Tak se Jenny nechtěně stane účastníkem výletu přes Spojené státy, při kterém jsou společně se Starmanem pronásledováni nejen americkou armádou, ale i nasazenými tajnými agenty. Během společně strávených dnů se jejich zpočátku chladný vztah pomalu mění v lásku, která vyvrcholí úžasným rande na Starmanově mateřské lodi. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Dilvermoon

Dilvermoon (hodnocení, recenze)

No tak jo. Sice po slibném začátku tenhle slaďák rezignuje na alespoň náznak skutečné sci-fi, nedozvíme se ani ň, jak je možné, že pár let po startu Voyager 2 nejen, že doletěl kamsi do hlubin vesmíru, ale navíc se tam odtud dostavila návštěva bez prodlení a doba je pořád stejná, ale ano, za tu sondu samotnou a za výkon mimozemšťana můžou 4* být. A taky za jeho prohlášení coby Generálního tajemníka OSN. To jsem se fakt zasmál. Poprvé a naposledy ve filmu.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Teda, ten trailer... to už je co říct, a že se sem viděl kousky

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Človeku sa ani nechce veriť, že toto nakrútil veterán poväčšinou béčkových hororov, "Johnnie Tesár"... :-) Pekný film - aj po rokoch. Tie hlášky (posielam pozdravy), alebo humorné napodobňovanie aj tých nie práve najkrajších obyčají pozemšťanov ("Bozaj ma v riť !") sú pre mňa priam kultové... :-)

Související novinky

Jeff Nichols natočí sci-fi

Jeff Nichols natočí sci-fi

19.01.2014

Režisér a scenárista Jeff Nichols (1978) se řadí mezi nejtalentovanější tvůrce nastupující filmařské generace v USA. Jeho tvorba se zatím vyhýbá prestižním a sledovaným oceněním, ale již 3 filmy (z… (více)

Rozhovor s Jeffem Bridgesem

Rozhovor s Jeffem Bridgesem

16.12.2010

Jeff Bridges je jedním z nejúspěšnějších hollywoodských herců, pětkrát nominovaný na Oscara, který si svým působivým výkonem v nedávném snímku Crazy Heart právem vysloužil tuto prestižní cenu v… (více)

Reklama

Reklama