Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seattle zasáhlo tragické zemětřesení. Během minuty je zničeno celé město, tisíce lidí jsou bez střechy nad hlavou, další tisíce se pohřešují. Je to největší přírodní katastrofa století, která zasáhla západní pobřeží. Vzápětí se země opět otřásá. Podle odborníků by mohly přijít další otřesy, které novodobě lidstvo nepamatuje. Jediná možnost, jak přírodní živel zkrotit, je použít jadernou sílu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Matt_Farrell 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že na tomto serveri pozerať na hodnotenie je zbytočné. Som rád, že takéto filmy sa natáčajú, aj keď ich je veľmi málo. Rozhodne sa na to pozriem radšej, než na nejakého hlúpeho Avatara. Dej je nabitý udalosťami, má vysoké tempo a ukazuje bezmocnosť ľudí voči prírode. Škoda, že aj dvojka nebola natočená rovnakým štýlom. ()

AdamDM 

všechny recenze uživatele

Ak toto ponúkajú televízie stále dookola a k tomu ešte s reklamami. tak sa nečudujem, že pre niekoho je tento film vrchol kinematografie. Veľmi tupé scény, rozhovory, grafika by na TV film ušla, ale aspoň niečo by mohlo pohlo proporčne sedieť. Napríklad prasklina cez evakuačný tábor má šírku niekoľko kilometrov, na satelitných záberoch je veľká ako Československo. Dáva ako fanda Stargate 1* za Landryho. ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Pro mě vlastně dost dobrý film. Spíš se na tom podepsali efekty, ale mě se to opravdu líbilo. Rozhodně jsem nebyl zklamán. Tenhle film jsem viděl ještě dávno před tím, než jsem si založil účet na této stránce a já jsem se u filmu dobře bavil, jen když jsem tu už účet měl tak jsem si na tenhle film vzpomněl a otevřel jsem si zde jeho profil a ono to má jen 25%. Překvapivý zvrat. Já jsem však zklamaný nebyl. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem na něco hodně alergický, tak na neherce hrající vědce a luštitele příčin v katastrofických filmech. A jestli jsem na něco ještě alergičtější, tak je to prezident USA stojící (samozřejmě se šrámem a sazí na tváři) po kolena v ruinách a všude kolem něj američtí vojíci, hasiči, policisté a přeživší civilní obyvatelstvo a všichni tleskají a radují se.... Tady se mi toho dostalo vrchovatou měrou. Tu hvězdu dávám jen proto, že na TV film se sem tam nějaký ten katastrofický efekt povedl. Tohle dílko ale s klidem vynechte. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Na takovéhle katastrofycké filmy nechci a nebudu koukat. Dlouhé záběry na lidi, co koukají za kameru, padající americké vlajky, americké hlavní vládně-armádní stany řešící neřešitelné a Beau Bridges jako prezident USA mluvící jedno klišé k blití za druhým. Jo pardon, to byl SPOILER!!! Nicméně za tu filmařinu alespoň 15% = 1-/5 ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama