Reklama

Reklama

Diplomatické vztahy

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V době mezinárodní krize se diplomatka snaží zvládat novou práci na pozici ostře sledované velvyslankyně ve Velké Británii i divoké manželství se slavným politikem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: V celku svizny, obcas vtipny a inteligentny politicky thriller. Chemia medzi velvyslankynou, Kate Wyller, ktoru hra vynikajuca Keri Russell a jej manzelom z brandze, Rufusom Sewell-om bola v tych drobnych nuansach dokonala - pricuchnutie k pazuche..."Not great...". :) Pobavila ma tiez "byrokracia", "etiketa" a "krytie zadkov". Politicke tanceky a presilovky boli v zavere utate dost zvlastne. Spokojnost. Cely staff si ma ziskal, okrem ustrednej dvojky vsak i vyborny "asistent", Ato Essandoh z Bourna. Nadpriemer, hoci som dufal v uveritelnejsie uzavretie aspon niektorej z linii. Druhu seriu si vsak urcite nenecham ujst 70% Odporucam. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Kerri Russell je.... úžasná a kraluje, jakkoliv ji doplňuje skvělý Rufus Sewell. Oba si své role dokonale vychutnali, tak, že mě ani nenudily ty politicko strategické debaty manipulace. A také, že víc než thriller je The Diplomat sofistikovaná satira. Tohle se Netflixu povedlo a Russell i Sewell si rozhodně zaslouží nějakpi tu Emmy. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tvl, tak poslední politictriler pro mě byl Domek z karet a Vláda. Vláda byla z Dánska a Domek z Ameriky a tento seroš je jeho "nástupcem". Nástupcem ve smyslu velmi aktuální politické situace v Evropě potažmo ve světě a v obráceném gardu coby velvyslankyně vs. její manžel jako její mangelka a jak se s tím (ne)umí srovnat. Je to napínavé jak kšandy a pokud jste seznámeni s nynější celosvětovou politickou situací, tak to pro vás bude jako totální šupózní chuťovka a zároveň neskutečné diplomatické šachy, které se neustále hrají avšak náš ordinery world o tom nemá ani tucha a to je to nejhorší nebo nejlepší?!...Doufám, že už mají natočenou 2.sérku. Za mě naprosto uchvácených 98% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Thick with irony." Echt sorkinovské; zákulisní politika, vztahy na pracovišti, odsýpající dialogy, neustále v pohybu. Stojí i padá to právě na dialozích a postavách. Obojí však bez jakýchkoli výhrad obstojí nejpřísnějším měřítkům, vždy se tak navíc děje v kontrastu (politické obnažování duší během noční vyjídačky lednice apod.). Jediným zádrhelem je ústřední dějová linie, která je jak z pera rutinního konspiračního thrilleru a některé (čti veškeré krom ústředního dua a jejich "sňatku z rozumu") nadbytečné vztahové peripetie. Vůbec to nesedne k jinak velmi dobře trefené diplomatické linii, kdy se jede linie "bavíme se o něčem, ale podstatné je to, co zůstává nevyřčeno mezi řádky" a skutečná politika se "sama neudělá bez nějakého toho mytí rukou, kamarádšoftů a šedozónních kompromisů v zákulisí". | S1: 4/5 | ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Bolo príjemné po dlhej dobe vidieť Netflix original, ktorý má ambície priniesť aj niečo na stôl a nie len prihodiť do knižnice ďalšie hodiny generického contentu. The Diplomat mi pripomenul prečo som si pred 10 rokmi Netflix vlastne predplatil - kultové Spaceyho poklepanie po stole v oválnej pracovni po dvoch sériách intríg a machinácii v House of Cards považujem dodnes za jeden z naj momentov v seriálovej tvorbe. Debora Cahn si svoje frčky vyslúžila v službách West Wing a Homeland, takže je v prostredí politických kolotočov a kríz ako doma a nemá problém sa zaradiť po bok Willimona a Sorkina. S výnimkou clancyovského začiatku a konca prvej série je Diplomat spirituálnym súrodencom HoC a WW existujúcim paralelne k súčasným geopolotickým reáliám v Európe, hoci je miestami trochu mydlovejší. Z Keri Russell ide podobná sexy-and-powerful aura ako z Robin Wright, na ktorú mám za jej stvárnenie Claire Underwood dodnes crush. Finálny zvrat má schopnosť prevrátiť seriál v druhej sérii ad absurdum, alebo to ešte viac roztočiť - bude si treba počkať. ()

Galerie (241)

Reklama

Reklama