Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Jordan 

všechny recenze uživatele

o niečo vydarenejšie, než pokračovanie, pretože to je celkom jednoduchá záležitosť, ktorej ide o tri veci - sex, hulenie a robenie si nekorektnej srandy z rasizmu . . . ústredná dvojka funguje vzájomne a pôsobí sympaticky na divákov, pár nechutností to mať muselo, inak by to nemohla byť americká teenage komédia (aj keď hlavní predstavitelia už nie sú teenage) a celkovo úplne nenáročná a ničím nevýnimočná oddychová vec; ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých a několik skvělých vtípků v jinak dost nevyvážené komedii o dvou zhulencích, kteří se vydali na strastiplnou a poněkud dobrodružnou cestu za vyhlášenými hamburgery. Příběh sám o sobě asi nemá cenu rozebírat (popřípadě do něj ještě dlouho rýpat), takže to shrnu asi takhle: chlapci se při natáčení asi hodně pobavili, já tedy o poznání méně, ale když si vzpomenu na některé jiné komediální skvosty (například ty s přívlastkem Movie), říkám si, že to zase až tak špatné nebylo. 50% ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy jsem se za své hodnocení naposledy tak nenáviděl. Co ale dělat s filmem, jehož syrové ztvárnění vztahu mladého perspektivního indo-američana s metr čtyřicet vysokým paklem haše vám vžene slzy do očí v dojetí nad tím, že na světě existují větší idioti než vy. Kdyby ten film měl o hodinu víc, jdu na pět, protože pak už je všechno jedno. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Tato naprosto odzbrojující komedie vyniká nad ostatními tucty amerických komedií s tématikou "tráva tráva tráva". Výborně zvolené duo je doprovázeno jedním z nejjistějších druhů humoru, a to cizím neštěstí, které se především Haroldovi dostává velice často. Zaznamenal jsem dokonce pár parádních hlášek a bohudík jsou některé nelogičnosti až tak trapné, že se jim zkrátka zasmát musíte. Zkrátka jedna z těch komedií, po kterých šáhnete, když se chcete s přáteli od srdce zasmát. 80% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto s kamarádkou ve škole při nudných hodinách a přestávkách, takže jsem se smála víc než bych se asi smála, kdybych se na to dívala sama doma. Nicméně, tenhle druh humoru opravdu není můj nejoblíbenější a místy to bylo fakt nechutný. Nicméně za těch pár povedených vtipů a Neila Patricka Harrisna, kterýho mám fakt ráda. 2* ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Kal Penn (Kumar) je vegetarián, a proto mu štáb vyrobil vegetariánské verze White Castle hamburgerů. (imro)
  • 9milionová teenagerská komedie utržila v severoamerických kinech uprostřed léta za první víkend (30. 7.-1. 8. 2004) 5,4 milionu amerických dolarů, celkově pak 18,3 mil. Celosvětové tržby byly 23,9 mil. (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama