foto

Kal Penn

  • nar. 23.4.1977 (40 let)
    Montclair, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kal Penn se narodil 23. dubna 1977 v New Jersey. Jeho rodné jméno je Kalpen Suresh Modi. Měří 178 cm a je vegetarián. Otce má inženýra a matku, vystudovanou magistru v oboru chemie, 'hodnotičku' parfémů. Začal používat pseudonym, který vychází z původního jména 'Kalpen'.

Kal začal malou rolí v známém seriálu BUFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ. Nicméně - více ho známé z filmu SEXY PÁRTY, kde si zahrál po boku Ryana Reynoldse. Hlavní rolí se také blýskl v bláznivé komedii ZAHULÍME, UVIDÍME s Johnem Cho. Další průlom jeho kariéry zaznamenal v seriálu DR. HOUSE, kdy jeho popularita stoupla.

Mimo neustálého natáčení seriálu DR. HOUSE je Kal Penn neustále před kamerami. Ať v komdiích SEXY PÁRTY 2, ZAHULÍME, UVIDÍME 2, tak i v akčním snímku SUPERMAN SE VRACÍ.

Tereza "TerP" Pecková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Once Upon a Time in Venice
Speech & Debate
The Layover
2016 Better Off Single
2015 Outliving Emily
The Girl in the Photographs
2014 Bhópál: Modlitba za déšť
The Sisterhood of Night
2013 Dementamania
2011 Zahulíme, uvidíme 3
2010 10 Minutes
2008 Harold & Kumar Go to Amsterdam
Two Sisters (TV film)
Zahulíme, uvidíme 2
2007 Velkej biják
2006 Budiž světlo
Jmenovec
Sexy párty 2
Superman se vrací
Světák
Vegas Baby
2005 Americký sen
Awesometown (TV film)
Dancing in Twilight
Maska Junior
Něco jako láska
2004 G-Phoria 2004 (TV film)
Míč a řetěz
Národní bezpečnost (TV film)
Zahulíme, uvidíme
2003 American Made
Cosmopolitan (TV film)
Láska nic nestojí
Nejhledanější v Malibu
Regarding Ardy (TV film)
Where's the Party Yaar?
2002 Badger
Hector
Sexy párty
2001 American Desi
1999 Brookfield (TV film)
Freshmen
1998 Express: Aisle to Glory

TV seriály

2017 Designated Survivor (TV seriál)
Brace for Impact (S01E21)
Bombshell (S01E20)
Misalliance (S01E19)
další epizody (11)
2016 Designated Survivor (TV seriál)
The Oath (S01E10)
The Blueprint (S01E09)
The Results (S01E08)
další epizody (10)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Gary Blauman (S09E21)
2013 We Are Men (TV seriál)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ochlastovlak (S07E16)
46 minut (S07E14)
Záhady tajemna (S07E13)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tik, tik, tik... (S07E10)
O fous (S07E09)
Noretta (S07E07)
další epizody (6)
2007 Call, The (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S06E04)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
Day 6: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S06E02)
další epizody (4)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2006 Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
2004 Making of 'Love Don't Cost a Thing', The

TV pořady

2015 Mapování života (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace