foto

Ralph Macchio

  • nar. 4.11.1961 (57 let)
    Huntington, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento americký herec se narodil 4. listopadu 1962. Ralph Macchio se jako malý chlapec věnoval stepu, tanci a zpěvu. Jako herec začínal v televizních reklamách. Ve filmu debutoval snímkem nazvaným UP THE ACADEMY. Proslavil se však až v roce 1984, když ztvárnil mladého studenta Daniela ve filmu KARATE KID. V letech 1986 a 1989 došlo ke vzniku ještě dalších dvou pokračování. V této akční trilogii se objevila velká spousta hvězd akčních filmů - Martin Kove, Sean Kanan, Thomas Ian Griffith, Danny Kamenona, Yuji Okumoto a samozřejmě Pat Morita jako učitel Miyagi. Mezi jeho další známé filmy patří OUTSIDEŘI a MŮJ BRATRANEC VINNY. Otec Ralpha Macchia pracoval jako dopravce.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost Cat Corona
Psych: The Movie (TV film)
2016 A Dog & Pony Show
2014 Malé vítězství
2013 He's Way More Famous Than You
2012 Hitchcock
Holiday Spin (TV film)
2009 Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
2006 Pivní liga
2003 Noc dobrá pro smrt
2001 Popcorn Shrimp
2000 Office Party, The
To ani nemůže být nebe
1998 Dizzyland
Tajemství N.I.M.H. 2
1993 Nahý v New Yorku
1992 Garwood: válečný zajatec (TV film)
Můj bratranec Vinny
1990 To je ale teplo!
1989 Karate Kid 3
1988 Ozvěny války
1986 Karate Kid 2
Křižovatky
1984 Karate Kid
Three Wishes of Billy Grier, The (TV film)
Učitelé
1983 Ztracenci
1982 Dangerous Company (TV film)
High Powder (TV film)
1980 Podporujte akademii

TV seriály

2018 Cobra Kai (TV seriál)
Mercy (E10)
Different but Same (E09)
Molting (E08)
další epizody (10)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
The Feminism Part (S02E07)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
What Big Ideas (S02E04)
další epizody (6)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Au Reservoir (S01E07)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
další epizody (5)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S08E22)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Špatná společnost (S09E15)
2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Vila (S02E03)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)

Dokumentární

2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs
2015 The Real Miyagi - a.z.
2011 Po svém (TV film)
With Great Power: The Stan Lee Story
2008 Beyond Wiseguys: Italian Americans & the Movies
1998 Mystic Origins of the Martial Arts

TV pořady

2016 Comedy Central Roast of Rob Lowe (TV pořad)
2012 10th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Across Grace Alley

Producentská filmografie

Filmy

2013 Across Grace Alley
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace