Reklama

Reklama

Vztekle tvá

  • Česko Druhá strana mince (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Terry Wolfmeyerovou (Joan Allen - Tváří v tvář, Bournův mýtus) opustil manžel. Ponechal ji na pokraji zoufalství a napospas čtyřem dospívajícím dcerám. Osamělá žena naváže neobvyklý vztah se svým navenek nevlídným sousedem Dennym Davisem (Kevin Costner - Vzkaz v láhvi, Krajina střelců). Vypadá to, že jediné co ty dva spojuje, je láska k alkoholu. Úsměvný příběh o tom, že štěstí najdeš tam, kde ho nečekáš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (70)

Faye 

všechny recenze uživatele

Babinec pěti žen v různých stádiích dospělosti v čele s matkou, která (pro jistotu) už snídá něco ostřejšího s ledem aby utlumila ten vztek a taky zapomněla na Švédsko kam prý utekl její manžel se svojí sekretářkou. Ale hlavně ten vztek, na dcery, na jejich partnery, na jejich výběr, ale i na jejich vztek. Na to napětí ve vzájemných vztazích, kde mnohdy stačí jediné slovo a z předstírané ohleduplnosti je další konflikt a přitom se všichni potřebují, ale nějak si to nedokáží sdělit. Komedie/Drama ..Hm. ..No, nevím. prostě film ze života s jeho komickými i dramatickými událostmi..„Lidé nevědí jak milovat. Koušou častěji než líbají a fackují častěji než hladí. Možná to je proto, že si uvědomují, jak snadné je pro lásku být zlý“ ()

Philoun1 

všechny recenze uživatele

No budu trochu sentimentální a dám tomuhle snímku 4*, ze začátku jsem si říkal, že film je mile vtipnej, ale že postrádá nějakou tu hloubku a ke konci se to k mému překvapení zvrtlo přesně obráceně. Kevin se do rolí takových těch ,,pobudů" v košili co hledají svůj životní cíl hodí skvěle a všechny herečky byly krásné a do svých rolí také sedly. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný no hrozne nevyvážený mix komédie, romantiky a drámy. Kevin Costner v úlohe šitej jemu na telo dá zaspommínať na roky jeho najvačšej slávy a Joan Allen je ako šíbnutá rozhnevaná mamička v stredných rokoch tiež presvedčivá. Popravde, nemal som ani chuť písať komentár, no pokiaľ máte radi čierny humor, z jednej scény vám padne sánka. To mi vere :). (6/10) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne herecké obsadenie. V roku 2005 ešte nenápadné, kariérne vychádzajúce herečky, mnohé sa silne presadili najmä v seriálovej podobe. Na to ale že hrali dospievajúce dcéry nemuseli mať už po dvadsiatke. Joan Allen má hrať sexi alkoholičku alebo niečo také, no vyzerá len na alkoholičku, tam by som ju asi vymenil. Costner ako vždy nehrá nič, ale ani nemusel, jemu sa väčšinou stačí usmievať. Vcelku milý film, ktorý nemá výrazné muchy a udržiava pozornosť, nenudí. Ponúkne aj malý prekvapujúci záver. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi prijemny romanticky film s Costnerom. Hra tu pre zmenu pohodoveho chlapika, ktory sa da dokopy so zenou, ktora je nestastna kvôli tomu, ze ju prave opustil manzel. Ich vztah mi dost pripominal vztah Jacka Nicholsona a Shirley MacLaine z filmu Terms of Endearment. Akurat tu ma tato romanticka linia väcsi priestor, co som privital. Dalsou podobnostou je vztah hlavnej hrdinky s jej dcerami, ktorych tu je viac. Inspiracia filmom Terms of Endearment je zjvna, ale v tom nevidim problem. Dôlezite je, ze film skvele funguje. Večne pripity Costner je neskutocne kuzelny. Nestastna Joan Allen napriek tomu, ze je stale nasrata dokaze vyvolat sympatie. Pribehy dcer su tiez zaujimave. A dost ma bavila aj postava suknickara v podani Mike Bindera. Postava, ktora by bola väcsinou vykreslena ako slizky parchant tu je prakticky kladna a vlastne skôr poľutovaniahodna. Takze vysledkom je romanticka drama, ktora sa da vidiet aj viackrat. 7/10. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Kevin Costner přibral pro svou roli 9 kg. (viperblade)
  • Scénárista Mike Binder psal scénář s tím, že hlavní roli bude mít Joan Allen. (viperblade)

Reklama

Reklama